11-11-09

LOTTOTREKKING DD 11-11-2009 en WAPENSTILSTAND

Het is woensdagavond en het is een feestdag. Toch zijn er winnaars bij de Loototrekking. Maar niet bij de Moerhofkes.

Maar laat ons beginnen met het belangrijkste en dat was vandaag ongetwijfeld niet het feit dat we thuis waren maar ontegensprekelijk wel de reden waarom we thuis waren. Heel veel mensen weten niet eens wat vandaag herdacht wordt. Ze weten wel dat het iets met een oorlog te maken heeft maar of het nu het begin of het einde is , dan wel van de eerste of de tweede wereldoorlog : dat is al een andere opgave waar heel veel naar gepronostikeerd wordt. En pronostikeren dat kennen we hier van het voetbal : we noemen dat ook "er naar slaan zoals een blinde naar een ei"

Voor alle duidelijkheid : op 11 november 1918, na 1.568 dagen van een wereldwijde strijd, sloten Duitsers, Fransen en Engelsen een Wapenstilstand af. Het betekende het einde van 'Den Grooten Oorlog'. Om 11 uur precies ging het staakt-het-vuren in. De strijdende partijen sloten de overeenkomst in een treinwagon, die nu nog steeds op dezelfde rails staan in het Franse plaatsje Compiègne. De oorlog had 8,5 miljoen mensenlevens gekost. Alleen al in West-Vlaanderen sneuvelden 400.000 jonge mensen in een verschrikkelijke loopgravenoorlog.
Vijfentwintig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, ging op 11/11, om 11u, de eerste 11.11.11-campagne van start.
Wil je dezer dagen eens een blog wil bezoeken met veel aandacht voor oorlog en aanverwanten heb ik een gouden raad : KLIK OP DEZE LINK

Maar uiteraard zoals op alle woensdagavonden was er ook nu een lottotrekking.

Resultaten van de trekking van woensdag 11 november 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

07 - 18 - 22 - 32 - 38 - 42 >>> RESERVEGETAL : 24.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 0 winnaars >>> 0.000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 6 winnaars >>> 12.470,00 euro
5 juiste cijfers >>> 233 winnaars >>> 642,00 euro
4 juiste cijfers >>> 8.839 winnaars >>> 21,10 euro
3 juiste cijfers >>> 130.967 winnaars >>> 2,50 euro

Voor alle duidelijkheid en het wordt een beetje een gewoonte : wij hebben niet gewonnen en er is alweer geen winaar in rang 1. Komende zaterdag is er al een overdracht van vorige zaterdag en komende woensdag is dus een overdracht van deze trekking. Reken daar nog de speciale Super-Lotto bij van vrijdag dertien november 2009 met een pot van 5.000.000 euro te verdelen in rang 1, 2 en 3 (elke vrijdag de dertiende is er een Super Lottotrekking) bij (wij hier doen daar niet aan mee trouwens) en je snapt dat er alweer wat miljonairs in de maak zijn...Maar dat zal niet voor ons zijn weggelegd.
Wie meer wil weten van die Super Lotto van vrijdag 13-11-2009 kan HIER terecht.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een rustige nacht en een aangename dag morgen.

21:52 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking, wapenstilstand |  Facebook |

Commentaren

hoi de Moerkes Ik ben mij heel goed bewust van de geschiedenis omtrent de oorlogen en dat dank zij mijn Pa.
Ik deelde met hem de verhalen, de films, de bijzonderheden en alles wat erover verscheen.
Ook dankzij zijn boeken leerde ik veel.
Nu zijn ze mijn erfenis, en net toen ik dacht
met wie kan ik dit nu nog delen?
dook mijn maatje op en zie daar ik had het niet beter kunnen treffen he.
Als het hem nu nog eens zou lukken om die lottoballen goed te laten rollen was het perfect.
Nu neem ik hem maar zoals hij is,
dat is ook geschiedenis. lol
Zonnekesgroet!

Gepost door: Sunny-Kay | 12-11-09

Hallo, Het leven zit vaak raar in elkaar en sommigen kunnen dat weten, vermits ze zelf tot één en ander de aanzet hebben gegeven. We zullen daar binnen een paar weken nog eens op klinken, zo vlug is een jaartje om. We hebben het inderdaad met elkaar getroffen, zowat dezelfde dingen kunnen doen en dezelfde interesses najagen. Het is niet overal zo, dat is een feit. Laten we hopen, dat naarmate de jaren verlopen het alleen nog maar beter kan worden, dan zijn we al heel tevreden en kunnen we toch op iets terugblikken, zoals we nu al zo vaak elke dag doen. Maar dat gaat dan over een andere materie. Ik kan alleen zeggen dat er grote blijdschap is over het feit dat het weekend is aangebroken en naar alle waarschijnlijkheid wordt er in het waasland ook zo over gedacht. Alvast een fijn en rustgevend weekend gewenst en misschien tot maandag tenzij er daar een dagje verlof werd gepland.

Gepost door: Ardennenfan | 13-11-09

De commentaren zijn gesloten.