23-11-09

LOTTO-EXTRA TREKKING dd 23-11-2009

De resultaten van de eerste maandagtrekking van de "Lotto-extra"-trekkingen zijn bekend.

Op risico dat dit familieblog ook een soort een soort Lotto-blogje aan het worden is, zijn we het toch onze bezoekers verplicht om hier de resultaten te posten.
Immers de lotto voerde een nieuw soort lottotrekkingen in, de Lotto-extra-trekking. Deze trekking zal vier keer gebeuren namelijk telkens en enkel op maandagavond, op vier opeenvolgende maandagen. De eerste keer was dus deze avond en hier zijn de resultaten. (voor alle duidelijkheid : wij doen niet mee - er zijn grenzen aan onze speelzucht).

Resultaten van de trekking van maandag 23 november 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

01 - 14 - 15 - 20 - 34 - 37 >>> RESERVEGETAL : 29.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> geen winnaars >>> 000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> geen winnaars >>> 00.000,00 euro
5 juiste cijfers >>> 33 winnaars >>> 3.225,20 euro
4 juiste cijfers en reservegetal >>> 94 winnaars >>> 88,00 euro
4 juiste cijfers >>> 1.479 winnaars >>> 41,30euro
3 juiste cijfers en reservegetal >>> 2.098 winnaars >>> 8,00 euro
3 juiste cijfers >>> 23.826 winnaars >>> 5,00 euro

getrokken letter : de letter "U"Nog een nieuwigheid is de trekking van een letter. Indien de getrokken letter voorkomt op uw deelnemingsformulier wordt uw inzet terugbetaald....

Ondertussen zit de eerste werkdag er op en het is eigenlijk niet spijtig dat hij er op zit. Het begon met miserie en het eindigde met miserie. Gelukkig dat er tussenin nog een hele fijne dag zat met een gezellig verjaardagsontbijt en een fijne samenwerking met een aantal zeer fijne mensen op de dienst. Mijn dagje was weer bijzonder goed gevuld en ondanks het feit dat er nu en dan wat problemen opdoken (eigenlijk was het weer echt wel te gek voor woorden) maar we eindigden de dag met het gevoel dat we toch wel weer het beste van onszelf gegeven hadden. Collega's van den bureau enerzijds en anderzijds aan mijn maatje van een paar bureau's verder : : bedankt voor de oplossingen die jullie mee hielpen zoeken op de vele vragen die zich de laatste dagen stelden en voor de steun aan ondergetekende... De wereld mag het weten.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, niet gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

De eertse werkdag van de week zit er op... en fijne nachtrust en voor morgen : gezond weer op !!!!

22:05 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lottotrekking, moerhofke, lotto-extra |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerkes, ja seg, ik kan de ballen al niet juist hebben
en nu moet ik ook nog het alfabet gaan kennen.
Das zeker om het nog moeilijker te maken,
de kans op winst dan he.
Wat de collegialiteit betreft kan ik mij natuurlijk niet uitspreken,
maar je moet weten dat er altijd zijn waar je steun bij vindt, en zo hoort het eigenlijk te zijn he.
Zonnekesgroet.

Gepost door: Sunny-Kay | 23-11-09

lotto-gekte Is het geen vrijdag de dertiende trekking of een extra zomertrekking dan doen ze maar een paar maandagen erbij. Het is crisis maar daarom hoeven ze bij de Lotto het nu niet zo bont te maken. Daar doe ik ook niet aan mee. Het word een beetje te veel.
groetjes

Gepost door: Flater | 24-11-09

De commentaren zijn gesloten.