25-11-09

EEN VRIJE DAG

en we gaan hem vullen op een heel aangename manier...

Inderdaad door de gepresteerde overuren zijn we er alweer in geslaagd een dagje "vrij" te verzamelen. Ten slotte hebben we zelf de prestaties geleverd en daar waar al eens de job vóór de privé gaat, gaat nu de privé vóór de job. Of zoals Johan Cruyff stelt : "Elk nadeel heb zijn voordeel" (waarbij "heb" de "hollandse" vervoeging zou moeten zijn van de derde persoon enkelvoud van hebben).

We zijn de dag begonnen met het verzamelen van goede punten. Je weet nooit waar het allemaal nuttig kan voor zijn. Maar samen met moeder de vrouw proberen we hier vandaag een machientje of 3-4 gedraaid te krijgen en gaan we het proberen droog te krijgen op de droogdraad. Met een windkracht zoals hij nu te keer gaat kan dat geen probleem zijn op voorwaarde dat ze daar boven even de waterkraan toe houden. Bovendien zijn we dan ook nog milieuvriendelijk : we zijn ook daar dus op dit moment goed bezig.

En deze avond staat er een theatervoorstelling op het programma. Als verwoed deelnemer aan wedstrijden zijn we bij de gelukkigen en zijn we uitgenodigd naar een extra voorstelling van het Echt Antwerps Theater in de Arenbergstraat in Antwerpen uiteraard. Het gezelschap van Ruud De Ridder speelt er "Hotel Mama". Het is het gezelschap dat o.a. gekend is van "Den Bompa". Het zal ongetwijfeld lachen geblazen worden.GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

WinBij deze zou ik jullie, beste bezoeker en lezer, eens een dienstje willen vragen om mij ter hulp te springen. Er hoort een afbeelding bij dit klein stukje tekst en het klikken op deze afbeelding bezorgt mij punten, waardoor ik deelneem aan een klassement waarbij een aantal prijzen te winnen zijn waaronder een Bongo-bon. Elke PC kan elke dag één keer stemmen. Uiteraard zouden jullie mij een zeer groot plezier doen door nu en dan (de dagelijkse bezoeker mag dit elke dag doen natuurlijk) eens een klikje te doen. Bedankt voor de moeite alvast. Natuurlijk mag je ook anderen aanzetten of aanmoedigen om hier te komen klikken. Elke klik helpt.

DANK U VOOR DE MOEITE

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Je hoeft ze absoluut niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Wij gaan genieten van onze dag (proberen althans) we hopen voor jullie hetzelfde

10:39 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, echt antwerps theater, winnen |  Facebook |

Commentaren

dag aardige bewoner van het moerhofke, daar ik steeds info kan verkrijgen uit praktisch de bron zeg maar , weet ik dat die vrije dag verdiend is he. Ge moet daar van genieten man, zoveel je kan.
Voor je het weet gaat het weer richting dreve.
Dat hij weeral gewonnen heeft se man man ik hou de stand niet meer bij.
Maar omdat je daar zoveel energie en een beetje tijd inpompt
zeg ik maar dat de beste moge winnen.
Ik moet echter rechtzetten dat ik mechels praat
al geef ik toe dat er echte antweirpse klanken kunnen in voorkomen.
Dus genite gau is goe van da theater want da zen straffe mannen zenne.
Tot slot zal ik eens op dat logoke rammen sie.
Dus mensen die hier lezen;
1 voor 1 en niet wringen,
maar geduldig uwen toer afwachten en op dat ding alhier klikken.
Het is voor het goede doel mensen !!!!
Doeeeeeeeeeeeeeeeeen dus, lol
en een zonnekesgroet.

verdekke het begint te regenen ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 25-11-09

Hallo, Ja er zijn er die inderdaad nooit stoppen met werken, zelfs als ze thuis overuren genieten en dan nog ondertussen hier en daar een prijsje wegkapen, zij het dat ook daar de nodige energie wordt aan besteed. De dagen zijn waarschijnlijk ook ten huize Moerhof veel te kort de laatste tijd. Hier gaan we nog wat energie trachten op te brengen om het nog twee dagen vol te houden en dan zijn we er gelukkig eens een weekje tussenuit. Eens een dagje naar de Ardennen alvast de sfeer gaan opsnuiven voor de gebeurtenis van het jaar de week daarop. Vorig jaar hebben we dat door omstandigheden moeten missen, hopelijk blijven we dit keer gespaard van die pech. We hebben ondertussen de nodige klik gedaan om alweer hopelijk een winnend pakketje richting Waasland te laten overkomen. Morgen gaan we inderdaad een tweetal detailversterkende gadgets afhalen zodat we ook voortaan op de dreve het een en ander nog eens wat beter kunnen bekijken. Allez noeste werker, tot morgen ergens ter velde en vooral genieten vanavond van het schouwspel.

Gepost door: Ardennenfan | 25-11-09

De commentaren zijn gesloten.