19-12-09

ZEER GOED NIEUWS EN....

uiteraard ook een beetje minder... maar dat houden we voor het einde van deze posting...

Laat ons beginnen met goede nieuws. Want het was hier de twee voorbije weken weer een beetje hectisch, aangezien ons jongste, Ellen, kerstexamens had. En alhoewel het tot nu toe steeds los liep blijft het in examenperiodes toch een beetje stressen, een beetje in de watten leggen en een beetje de huiselijke gewoontes aanpassen aan diegenen die de inspanning levert. Het is hier ten huize Moerhofke inherent aan examens...en met resultaat. Want gisterennamiddag moesten we op oudercontact en het resultaat mag gezien worden : 74 % als trimestertotaal voor een laatste jaar humaniora Wetenschappen-Moderne Talen. Ik geef eerlijk toe, net zoals bij de andere kids indertijd zijn we er toch wel een beetje fier op.
Leuk om op die manier de kerstvakantie te kunnen beleven.

Wat de laatste dagen minder leuk is, heeft betrekking op het medium bloggen. Niet dat ik er genoeg van heb, integendeel, ik blog heel graag anders hou je het zeker niet zo lang vol. We zitten nu toch al aan zes jaar en zes maanden en je houdt het niet voor mogelijk tot wat dit kan leiden.
De laatste tijd zit er bij sommigen de mot een beetje in en alhoewel een blogdienst gratis is en een gekregen paard niet in de bek mag gekeken worden (bedenker van het spreekwoord : sinds wanneer heeft een paard een bek vraag ik me dan af), is het nu toch wel heel vervelend. Ik kan mijn blog méér niet dan wel openen. Skynet is dan bovendien zo soepel als een ijzeren hekken om eventueel eens een antwoord op een mailtje te voorzien of een woordje commentaar te zetten....
Kort gezegd: dit is de manier waarin men slaagt om mensen die gemotiveerd zijn voor iets de gordijnen in te jagen. Dan spreek ik nog niet eens over de minder gemotiveerden. Maar het feit dat ik dit kan posten wijst er op dat er blijkbaar op dit moment geen probleem is....wat een troost op zich is.
Bij deze alvast mijn excuses voor het feit dat ik sommige blogs wat minder bezocht, maar ik trek dit de komende dagen dan wel even recht.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, niet gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ik wens jullie, beste bezoeker, allemaal een aangenaam, sfeervol, ontspannend en hartverwarmend winters weekend toe !!!!

09:28 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, schoolrapport, bloggen, skynet |  Facebook |

Commentaren

dag Luc, tja ook ik mailde sky en het resultaat NUTS
dus zette ik het op hun blog en het resultaat , nog meer NUTS.
die zitten geen snars met de bloggers in!
Ik las ook je perikelen met tandjes enzo
hoop dat alles nu beter lukt en dat het leed geleden is.
Ellen die geslaagd is, wel ik had niet anders verwacht.
Een dikke proficiat aan haar
maar ook voor jullie.
een kei van een dochter om fier op te zijn!.
Liefs en een zonnekesgroet uit het berenkoude berenhuiske!

Gepost door: Sunny-Kay | 19-12-09

Je mag meer dan een beetje fier zijn op Ellen. Ze heeft dat goed gedaan.
Ik dacht dat men een paard in de bek keek om de tanden te controleren - zo kan men de echte leeftijd van dat beest zien. Ik ben echter geen expert.
Het is nochtans toch het weer om te bloggen. Wie wil er nu met dat weer naar buiten? Veel kan een mens niet doen, tenzij winkels aflopen om geschenken te kopen, tv kijken of internetten. Voor het overige is het veel te koud. ;-)
groetjes

Gepost door: Flater | 19-12-09

De commentaren zijn gesloten.