22-12-09

NA GOED NIEUWS...

komt dat meestal slecht nieuws.... en dat was er vandaag dus vanuit Blogland.

Eerst en vooral is er heel slecht nieuws van een lieve blogster met name MizzD. Haar moeder is zeer plots overleden en dompelt MizzD en haar familie in een zeer diepe treurnis tijden deze Kersttijd en eindejaarsperiode.
Via DEZE LINK kan je haar ook een steuntje toeschrijven.

Ander slecht nieuws (nu ja het is haar eigen keuze en die moeten we respecteren) kregen we te verwerken bij de blogster die verreweg op vlak van literair bloggen er met kop en schouders bovenuit steekt (ook al heeft ze geen Award-nominatie). Sunny Kay (alias van Zonneklopper) stopt er immers mee en ik geef toe dat de band die we als Moerhofkes hadden opgebouwd uiteraard niet verbroken is, maar de blogband is natuurlijk wel weg.... En velen zullen beamen dat dit een verlies is voor Blogland....
Via DEZE LINK kan je ook je waardering voor haar blog laten blijken.

Kayke uit het blogoog is zeker niet uit het hart...maar dat diende ik hier zeker niet te vermelden om je daar van te overtuigern.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, niet gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ik wens jullie, beste bezoeker, allemaal een aangenaam, sfeervol, ontspannend en hartverwarmend winters weekend toe !!!!

22:40 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: zonneklopper, moerhofke, mizzd |  Facebook |

Commentaren

dag Luc uiteraard verdwijnt het nieuws over mijn blog in het niets bij dat van onze mizz he. Ik was me ook rotverschoten en leef uiteraard met mijn vriendinneke mee.
Het lof dat jij mij hier toediend heb ik met gemengde gevoelens gelezen, maar ik weet dat het gemeend is. Spijtig, en dat is ieders keuze, zag niet iedereen dat zo. Men moet het blijkbaar niet zo van dat literaire hebben ... ook al heb ik getracht een zeker publiek te bereiken. uiteraard had ik wel mijn echte fans die ik er zo kon uitpikken. ik kan hier een lijst van alle tegenstrijdigheden gaan opnoemen maar jij als buiten- de -blog- ook -vriend, weet je het zo wel. Ik zeg nooit nooit maar nu toch even niet meer!
Bedankt voor je liefs en hier spring ik geregeld nog binnen he. groetjes aan alle moerhofkes en tot ziens
hier of ergens ten lande.

Gepost door: Kay | 23-12-09

Het zijn idd 2 nieuwtjes om héél droevig bij te worden. Wij vinden het vreselijk voor Mizzke wat er gebeurd is en leven enorm met haar mee. Kay'ke pfff 't is een schat en wezullen haar blogje enorm hard missen maar uit het oog is hier zeker niet uit het hart.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 23-12-09

De commentaren zijn gesloten.