29-12-09

EINDEJAARSPERIODE.....

noodzaakte een korte blogpauze, maar we zijn er terug...We geven niet op .

Maar traditiegetrouw is het zo dat deze eindejaarsperiode mij een tikkeltje minder ligt op vlak van bloggen. Kerstperiode is ook hier een periode van cadeautjes kopen en met Katrijn is een hele dag winkelen niet echt hde ideale oplossing. Niet dat ze niet graag winkelt, integendeel, we zijn een trio - (met Ellen erbij) dat niet koopt in de eerste de beste winkel, maar het principe heeft dat men eerst in alle winkels moet gekeken hebben om het beste, mooiste of meest geschikte te kunnen kopen (en als het effen kan ook aan de interessantste prijs). Om aan die voorwaarden te voldoen en toch met de mogelijkheden van het vrouwke rekening te houden gaan we een paar keer een halve dag winkelen, en bijgevolg is er een beetje minder tijd om te bloggen.
Bovendien maken we deze periode ook werk van een andere internet-gebonden hobby, met name de deelname aan internetwedstrijden. Bezigheid die me de laatste dagen (en weken) weer geen windeieren heeft gelegd. Maar deelnemen is belangrijker dan winnen is hier dan ook niet de gepaste slogan. We doen mee om te winnen... Een stelling als een andere.

Voor de rest zijn we hier onder de indruk van een aantal gebeurtenissen die de laatste dagen gebeurden zowel in binnen- als buitenland. Weinig lovenswaardig nieuws trouwens met o.a. in het buitenland een mislukte aanslag op een vliegtuig naar Amerika (de melding dat en nog kandidaten klaar staan verontrust nog meer trouwens), de I>politieke situatie in Iran waar raderen (jaja het is het meervoud van rad) voor de ogen gedraaid worden en het nieuws overduidelijk gemanipuleerd wordt.
Het binnenland wordt naast de traditionele ongevallen-slecht-nieuws-berichten daarentegen overspoeld (letterlijk en figuurlijk) met milieuvervuilingen. Ik citeer de berichtentitels van de laatste dagen : Zenne vervuild, Dender vervuild, lood in drinkwater binnenkort probleem in 4% van Belgische woningen, hoeveelheid fijn stof op 13 plaatsen ver boven de normen (en zeggend at met Gent en Evergem we hier behoorlijk dicht in de buurt zitten. De uitstoot in het havengebied is daar natuurlijk de oorzaak van. Kortom het einde van 2009 is niet goed en het begin van 2010 belooft niet veel goeds...

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, niet gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Desondanks een aangename avond, een rustige nacht en voor morgen : alle goeds toegewenst !!!!

18:08 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, winkelen, eindejaar |  Facebook |

Commentaren

dag Luc excuseer en sta mij toe op te merken dat u de vrouwenpolitiek niet snapt, deels toch maar
want na 30 winkels, wikken en wegen slentert men immers de +- 30 km. terug om in de 1ste winkel toch maar het gekozen spul te kopen.
Deze politiek houdt dus in, dat prijs/kwaliteit grondig is doorgezeefd, tot op het bot he .
Men moet nu eindelijk eens beseffen dat wanneer vrouwen iets in hun hoofd hebben, het niet in hun ... allez ge gaat er dan niet op zitten ;-)
Verder blijft de wereld een gevarenzone maar dat is te danken aan andere politiek! en daar zal verandering moeten inkomen voor de mens zichzelf vernietigd.
Ik weet uit zeer goede bron, dat moerhofke een hele week heeft, dus winkel ze.
Vul dat goed aan met koffie en wafels ofzo
en als ge versterking nodig mocht hebben zal ik maatje eens vragen en naar ginder sturen.
Want diene winkelt toch ook oh zo graag ;-)
fijn eindejaar voor alle moerhofkes en tot ziens!

Gepost door: Kay & Joris | 29-12-09

dag luc wens jullie hele fijne eindejaarsdagen en een spetterend 2010,vele groetjes

Gepost door: Regenboogje | 30-12-09

De commentaren zijn gesloten.