06-01-10

LOTTOTREKKING DD 06-01-2010

woensdagavond 2100 uur, tijd dus voor de lottoresultaten...

Resultaten van de trekking van woensdag 06 januari 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

01 - 05 - 08 - 19 - 24 - 39 >>> RESERVEGETAL : 10.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>> 390.500,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 16 winnaars >>> 5.150,00 euro
5 juiste cijfers >>> 256 winnaars >>> 644,00 euro
4 juiste cijfers >>> 11.598 winnaars >>> 17,70 euro
3 juiste cijfers >>>167.058 winnaars >>> 2,50 euro

We zijn zeer duidelijk op de goede weg, maar het verbeteringstempo is iets te traag om goed te zijn. vorige keer hadden we één keer één juist kruisje, wel het is nu het dubbele : twee keer één juist kruisje. Dus geef toe, ook al klinkt het wat optimistisch, maar we zijn op weg naar winst....vraag is alleen hoe groot zal ze zijn

Bob de moorWie al heel lang heel goed bezig is, is acteur Bob De Moor. Via één van mijn vele computer-activiteiten (insiders weten wel dat ik een verwoed internetwedstrijdenliefhebber ben ) kwamen we in het bezit van een duo-ticket voor de avant-première van zijn nieuw stuk : "Wees gul met uw organen".

Eigenlijk was Bob De Moor voor mij een onbekende. Op een dag (ongeveer tien jaar geleden denk ik) diende ik voor een dagopname naar de kliniek (Sint-Lucas in Gent) te gaan en Katrijn merkte Bob De Moor daar op die toen ook een kleine ingreep diende te ondergaan. Sinds onze wegen elkaar daar kruisten hou ik hem een klein beetje "in het oog".
De voorstelling vond gisterenavond (05-01-2010) plaats in de Minardschouwburg in de Walpoortstraat in Gent, ooit de thuisbasis van Romain De ConinckRomain houdt er trouwens figuurlijk de wacht buiten op de trappen voor de schouwburg. Een klein maar prachtig en gezellig theater. Het stuk op zich was een soort monoloog, waarin Bob De Moor in de huid kruipt van de fictieve bekende-Humo-Vlaming Cornelius Bracke, die door de Vlaamse overheid is aangetrokken om reclame te maken voor het afstaan van organen. Hijzelf is boegbeeld en gaat al zijn organen doneren maar....Cornelius heeft een lijst gemaakt van meestal fictieve personen die absoluut zijn organen niet mogen hebben. En hij heeft dit per persoon met duidelijke redenen gestaafd. ...Ik moet zeggen het was een stuk dat mij kon bekoren en waar we ons eigenlijk anderhalf uur kostelijk geamuseerd hebben. Het was zeker de moeite waard. We keerden tevreden naar huis terug.

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Je hoeft ze absoluut niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

een rustige nacht en voor morgen gezond weer op...

21:43 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: moerhofke, cornelius bracke, bob de moor, toneelstuk, lottotrekking |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.