09-01-10

LOTTOTREKKING dd 09-01-2010

Na de soldenaankopen was er plaats in de geldbeugel....

en na de lottotrekking is die plaats er nog altijd.

Resultaten van de trekking van zaterdag 9 januari 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

08 - 09 - 13 - 14 - 30 - 38 >>> RESERVEGETAL : 42.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> geen winnaars >>> 000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 6 winnaars >>> 34.020,00 euro
5 juiste cijfers >>> 260 winnaars >>> 1.570,00 euro
4 juiste cijfers >>> 15.857 winnaars >>> 32,10 euro
3 juiste cijfers >>>291.844 winnaars >>> 2,50 euro

Tja...we hebben dus duidelijk gepoogd te winnen maar we hebben verloren. En aangezien er niemand is met zes punten zal er weer een verhoogd winstbedrag zijn volgende week, aangezien er een overdracht is. Voor deze week is ons aantal juist geplaatste kruisjes beperkt tot ééntje....

Nuja, we kunnen ook geen twee keer winnen op één dag, dat zou ook overdreven zijn. En die eerste winst situeerde zich, zoals eerder deze morgen al aangekondigd naar aanleiding van de soldenaankopen die we deden in het Wijnegem Shopping Center. De verplaatsing naar ginder was zeer vlot en eigenlijk zonder noemenswaardige sneeuwal. Een heel klein beetje poedersneeuw vanaf het buitenrijden van de Kennedytunnel niet te na gesproken. Ter plaatse stelden we vast dat heel veel mensen de (welisware wijze) raad van Frank De Boosere en Co hadden opgevolgd, want er was 's morgens bij de opening der winkels quasi geen volk. Ik moet jullie niet vertellen dat geen enkele van de aanwezige Moerhofkes daar om treurde, want er diende niet gewrongen of gemaneuvreerd te worden met de rolstoel (zoals vorig jaar in een te grote massa). En of er koopjes te doen waren. Op het totaal besteede bedrag moeten we stellen dat we profiteerden van ruim 42 % korting. hemden, truien, broeken,... het zat allemaal in ons assortiment toen we Wijnegem verlieten....met een beetje meer sneeuw ondertussen maar op zeer goed berijdbare wegen. Ere wie ere toekomt : de strooidiensten leverden alweer heel goed werk.
Op naar de volgende gelegenheid om dat vrouwelijk modegeweld ter wille te zijn (solden of andere gelegenheid om eens te gaan winkelen)

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Je hoeft ze absoluut niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een heel rustige nacht gewenst en voor morgen een heel mooie zondag.

22:11 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking, wijnegem shopping center, solden |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerhofkes aha er is nog plaats?! maar het is een gedeelde plaats hoor. Want hier zit ook een groot gat ter hoogte van mijn broekzak.
Ik ben blij dat jullie een grote buit binnen haalden
dat is altijd graag meegenomen he.
Toen wij gisteren van Genk kwamen was het ook vrij rustig op de wegen. Op een paar hoogvliegers na die echt met veiligheid gaan rekening houden.
Ik moet u maatje en mijn gesakker zeker niet uitleggen he.
Begin de week met een goed gevoel,
thuis is dat zekerheid, ter dreve zal de toerkomst uit moeten wijzen ;-)
Kay die dringend, lees Zeer dringend ter solden moet gaan groet met zonnekes.

Gepost door: Sunny-Kay | 11-01-10

Allé, de Moerhofkes zitten weer in 't nieuw. Goed zo! :-)

Groetjes

Gepost door: Rudi | 12-01-10

De commentaren zijn gesloten.