09-01-10

OP SOLDENJACHT

Ondanks de waarschuwingen gaan we het er toch op wagen...

wijnegem2Inderdaad, wegens de aangekondigde drukte zijn we vorige week niet present geweest op het eerste soldenweekend, dus gaan we ons vandaag in de winkeldrukte storten en begeven we ons naar ons favoriete winkelcentrum, het Wijnegem Shopping Center. Alhoewel de weerman niet echt meewil, gaan we toch richting Wijnegem, uiteraard indachtig dat de terugrit met de nodige vertraging zal plaats vinden. Er wordt een nieuw wit sneeuwtapijt aangkondigd en wie niet buiten moet zijn blijft beter binnen, maar hier zijn we van mening ndat we naar de solden MOETEN, dus ook buiten moeten.

Enfin, we doen het met heel veel plezier en samen met de dames "des huizes Moerhofke", versterkt met de kwikke mama van Katrijn, gaan er zeker een aangename voormiddag (en wie weet ook namiddag) van maken. Verslag van de ervaringen leest u in elk geval deze avond nav de publicatie van de wekelijkse lottotrekking.

voor wie ook de baan op moet en de aangekondigde sneeuwbuien op de meteo wil volgen kan
OP DEZE BUIENRADAR
te klikken

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Je kan jezelf op de hoogte houden door
OP DEZE NIEUWSSITE
te klikken

We wensen jullie allemaal een deugddoend en ontspannend weekend toe, geniet er van !!!

08:14 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: solden, moerhofke |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerkes, ik ban stand-by in die zin dat ik teletekst constant int oog ga houden, mocht het zijn dat er een ' vliegende ' moerhof wordt waargenomen laat ik bewuste diensten uitrukken.
Ik zal nog moeten wachten tot in de loop dezer week
aangezien maatje absoluut de soldenkoorts niet kan begrijpen.
Maar als ze mij dan alleen loslaten gaan we nog wat beleven ;-)
Have fun met de dames,
hou je portefeuille in de aanslag
en maak er een gezellige dag van!
zonnekes en liefs

Gepost door: Sunny-Kay | 09-01-10

Hoooh, vorige week in de Inno, nog nooit zoveel volk aan die kassa's gezien! Ik was blij dat ik af en toe eens buiten kon gaan naar een andere winkel!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 09-01-10

De commentaren zijn gesloten.