19-01-10

VRIJE DAG ....

Inderdaad, we hadden vandaag onze eerste vrije dag van dit kalenderjaar...genieten was er echter weinig bij....

crematoriumWant enkele dagen geleden is iemand overleden die enige tijd geleden eveneens actief was in Blogland en waarvan deze morgen afscheid genomen werd. Een prille vijftiger, veel te jong natuurlijk, is ons ontvallen, maar op sterven staat nu éénmaal geen leeftijd. Het doet een mens eens nadenken wat we hier eigenlijk maar betekenen en op welke domme wijze we soms met de tijd dat we hier te gaan hebben omspringen.
In elk geval het was een ingetogen afscheid waarbij van verscheidene kanten benadrukt werd hoe prachtig en goed deze vrouw was. Spijtig genoeg werd dit (zoals steeds trouwens) weer gezegd als betrokkene er zelf niet meer is. Alsof men zich pas dan realiseert wie er gemist wordt of welke positieve aspecten er te bewonderen vielen...

Ik kende haar niet echt goed, en had er slechts één keer rechtstreeks contact mee naar aanleiding van een prachtig moment....maar het kleine gedicht op het gedachtenisprentje spreekt boekdelen :

Als ik doodga,
verstik mij dan niet
in je tranen
maar schep een herinnering
aan mijn lach,
niet op mijn graf
maar in je eigen levenssfeer
daar waar je gelukkig was.


Nicole : rust in vrede....

Als eerbetoon wijs ik jullie zeer graag door naar een posting van iemand die haar veel beter kende en die met haar een intense band had KLIK HIER en je zal indruk krijgen van hoe Nicole echt was.

Ondertussen draait de wereld door en komt iedereen terug naar de orde van de dag en die was niet altijd even fraai. Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Je hoeft ze absoluut niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ik wens jullie een fijne avond toe en voor morgen een aangename woensdag.

22:07 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: afscheid, moerhofke |  Facebook |

Commentaren

dag moerhofkes Ons Nicoleke ... het doet nog zeer maat.
Maar heel attent en lief dat jullie aanwezig waren,
ze zal lachend toegekeken hebben zenn.
Het was ook zo'n apart geval he ... te jong idd ...
we gaan haar missen.
De tekst past dan ook bij haar, zo kende ik haar wel.
Dat ze nu maar zacht rust ...
Liefs en een zonnekesgroet en geniet van de congé,
hij is toch wel payé he? -:

Gepost door: Sunny-Kay | 20-01-10

De commentaren zijn gesloten.