27-02-10

LOTTOTREKKING DD 27-02-2010

Ze zijn reeds een tijdje uit de trommel gerold...maar nu staan ze hier te pronken voor de bezoekers : de lottocijfertjes van vandaag.

Maar ze pronken nog steeds niet in mijn eigenste voordeel. Alhoewel ik vandaag eigenlijk een ganse dag de lottorennertjes heb aangemoedigd (ook voor hen zonder veel succes....ik dacht voor wat hoort wat....) zijn onze resultaten bemoedigend maar met één keer twee en één keer één puntje zeker niet winstgevend. Zelfs niet het kleinste prijsje.

Resultaten van de trekking van zaterdag 27 februari 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

01 - 11 - 12 - 27 - 32 - 33 >>> RESERVEGETAL : 34.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 3 winnaars >>>305.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 13 winnaars >>> 15.640,00 euro
5 juiste cijfers >>> 299 winnaars >>> 1.360,00 euro
4 juiste cijfers >>> 17.614 winnaars >>> 28,80 euro
3 juiste cijfers >>> 318.894 winnaars >>> 2,50 euro

Vandaag alweer een fantastische wielerdag meegemaakt aangezien we (maatje Marc, de Karel en ikzelf) traditioneel de "Omloop Het Nieuwsblad" alweer live hebben meegemaakt. We zagen de renners passeren te Destelbergen (kruispunt Vissershoek), vervolgens op de Berendries, op de Taaienberg en tenslotte op de Steenslag te Gent op 2.5 km voor het einde. We maakten live het begin van de monsterontsnapping in het begin mee, we zagen net voor onze neus Boonen zijn duivels ontbinden op de Taaienberg...en ik had nog gezegd om ook op de Lange Munte te gaan kijken..maar onze keuze viel ten slotte op Gent, waardoor we eigenlijk de definitieve ontsnapping gemist hebben.... Mogelijks eens een optie om volgend jaar die kasseistrook eens aan te doen...
Ik verwijs graag naar onze posting morgen voor een kleine fotoreportage.

Ondertussen zijn alweer een aantal voetbalwedstrijden gespeeld en is er stilaan duidelijkheid over wie niet in Playoff 1 zal meedoen : Genk is er al zeker niet bij en GBA evenmin.... ....Voor die uitslagen verwijs ik graag naar DEZE SPORTSITE

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Denk maar aan de natuurproblemen in Chili en omstreken. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

voor elkeen een rustgevende nacht en een heel fijne zondag gewenst.

22:33 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, omloop het nieuwsblad, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

Ja, gisteren terug een fijne wielerdag! Bedankt trouwens voor de onderscheiding, ik vond het heel leuk!

Groetjes en nog een fijn en rustig weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28-02-10

Neen, ik voel er niets voor om daar met mee te doen. Denk maar aan onderhoudsmensen en technici die zich bij Belgacom wél inzitten om alles zo goed mogelijk draaiende te houden, maar zij kunnen ook niets doen aan serverpannes en dergelijke. De enige die met de vingers moeten gewezen worden zijn de bazen, niet de mensen die zich inzitten en elke dag de problemen van de slechte systemen moeten oplossen. Want zo demotiveer je die mensen ook he?
Volgens mij is het een algemeen probleem: Proximus & Skynet moeten allemaal onder Belgacom vallen en die overdracht verloopt moeizaam. Volume raadplegen gaat zelfs met moeite of inloggen op e-services.

We zullen moeten wachten he ;)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28-02-10

De commentaren zijn gesloten.