24-03-10

LOTTOTREKKING DD 24-03-2010

het is woensdagavopnd en we hebben ze uit de trommel zien komen....

en vastgesteld dat we maar best blijven werken om rond te komen. Via de lotto wordt het voorlopig niets : "No balls, no glory" wordt hier vertaald in "Seven balls, no money"

Resultaten van de trekking van woensdag 24 maart 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

19 - 25 - 36 - 37 - 38 - 39 >>> RESERVEGETAL : 26.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> geen winnaar >>>000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 3 winnaars >>> 28.780,00 euro
5 juiste cijfers >>> 138 winnaars >>> 1.251,00 euro
4 juiste cijfers >>> 7.045 winnaars >>> 30,60 euro
3 juiste cijfers >>> 99.137 winnaars >>> 2,50 euro

Voor de tweede keer op rij (dus net als vorige zaterdag) hebben we niets maar dan ook niets juist...Zou ik iets fundamenteels fout gedaan hebben om de geluksgoden aan mijn kant te krijgen en is dit een afstraffing ???

Wat alvast afgestraft werd is mijn werklust van de laatste dagen. Zoals reeds eerder aangekondigd waren we een paar dagen thuis en hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om enige vernieuwing uit te voeren in de tuin. We houden van een lekker eitje en daarvoor heb je best scharrelkippen. En scharrelkippen hebben nood aan lapje grond waar dus gescharreld kan worden. We hebben voor dat "scharrellapje" een volledig nieuwe omheining geplaatst inclusief een poort en tevens gezorgd voor een ruim en mooi (ook al zeg ik het zelf) nacht- en winterhok.
Voor dat karwei dat we op anderhalve dag geklaard hebben kon ik rekenen op de hulp van Stephen (en na zijn dagtaak ook op Jochen). De afstraffing bestaat er in dat ik heel wat rugpijn heb die enkel en alleen te wijten is aan mijn eigen domme instelling van te willen meewerken met die jong mannen. Ik ben er nu wel heel zeker van : ik word met de dag een dagje ouder en dat voel je dus... Maar anderzijds : het gaat wel over....

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Je hoeft ze absoluut niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Een fijne nachtrust en een heel fijne dag toegewenst....!!!

22:03 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, lottotrekking, scharrelkippen, rugpijn |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerhofbewoners. Jeetje, kiekens? man man en dan 's morgens als zij beginnen te kakelen dat liedje over de lotto zingen, ja daar kan ik mee lachen want ik zien jullie al bezig.
Maar Luc dien rug jongen toch,
ge zijt just 25,50 en dan al zo overwerkt.
Neem een dafalganneke, smeer wat Voltaren
en neem ne zak watten om gaan in te liggen.
Ge ziet dat noeste arbeid niet loont.
Mss een paar dagen rustig ter Dreve gaan.
Daar mag alles en er moet bekan niks.
De leute krijg je er gratis bij.
Kay die weer op dreef is maar toch weer bang voor dien sloef groet met zonnekes!

Gepost door: Sunny-Kay | 26-03-10

De commentaren zijn gesloten.