11-04-10

EEN FIJNE WEEK IS KOMENDE

Inderdaad, het is alweer even geleden, maar we gaan deze week genieten van een weekje rust.....

En we geven heel eerlijk toe dat het verlof (eigenlijk zijn het allemaal gepresteerde overuren) geen uur te vroeg komt. We komen uit een vrij hectische week waarbij alles wat op mij kon afkomen ook op mij afgekomen is. Er was vooreerst een beetje een probleem binnenskamers (wat we met veel praatwerk hebben opgelost), onverwachte dossiers die naar beneden donderden, onverwachte vergaderingen die uit de lucht kwamen vallen... het zorgde er allemaal voor dat we weer aan het einde van ons latijn waren gekomen... en nu gaan we recupereren en genieten.

Ondertussen is ook de helleklassieker Parijs-Roubaix gereden en de winnaar is alweer Fabian Cancellara. Het is duidelijk dat die man in bloedvorm moet verkeren en een schitterende voorbereiding heeft gehad op zijn doel : de voorjaarsklassiekers. Het is indrukwekkend dat die man dus niet alleen Boonen in de vernieling rijdt maar ook de andere kleppers als daar zijn een Flechia, Hushovd en andere Pozzato's of Mc Ewans....Het doet sommige mensen denken dar misschien weer iets duisters op komst is, maar men mag niet vergeten dat het om een klasbak gaat die allrounder is in die zin dat zowel klassiekers (Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix bvb) als kleine ronden (Ronde van Zwitserland bvb) reeds door hem gewonnen werden. Vergeet niet dat het ook reeds zijn tweede Parijs- Roubaix is die hij wint en hij reeds drie keer wereldkampioen tijdrijden is geworden (zijn finales zijn eigenlijk dus tijdritten he, aangezien hij het alleen doet....). Voor een volledige samenvatting en de volledige uitslag : klik op deze SPORTSITE van de VRT

Ten slotte wordt ook de de laatste wedstrijd van de vierde speeldag van de playoffs in het voetbal gespeeld en aangezien Anderlecht vrijdag niet verder kwam dan een gelijkspel in Sint-Truiden, kan Club een goede zaak doen in zijn gevecht voor de titel en zeker ook voor de tweede plaats. Ze kunnen Gent op zes punten plaatsen en tegelijkertijd naderen op Anderlecht tot zes punten.De Buffalo's uit Gent staan tegenover onze blauw-zwarte favorieten en voorlopig is het 1-0 voor Club Brugge (aan de rust) met een doelpunt van Nabil DIRAR. Voor de uitslag en matchverslagen van alle playoff-wedstrijden verwijs ik graag naar DEZE SPORTSITE

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Voor iedereen een rustige nacht en een fijne week (zal hier alvast een rustige week worden - hopelijk.

21:47 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: voetbal, club brugge, moerhofke, verlof, parijs-roubaix |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerhofkes aha rust verdient zonder twijfel.
Een mens heeft maar 1 paar handen en 1 hoofd om alles aan te pakken. Natuurlijk mag en kan je niet teveel hooi op je vork nemen of alles valt eraf. Dus die week alhoewel vrij lang want dat zijn zeven dagen zijn je toch gegund.
Gelukkig behoren we tot het mensdom zodat we spreken kunnen he. Alhoewel de hunnen hun zwaard al hadden getrokken.
Dus nu alles op een rijtje, het hoofdje leeg en het spaarvarken weer wat voller dankzij wachtdienst die duur wordt betaald wens ik jou en de jouwen alle goeds.
Ne dikke kus van de fotografe enerzijds voor het compliment anderzijds voor het mogelijk maken van te gaan rondterten ( gents woord) in den Bioul.
Saludos en tot ziens

Gepost door: Kay & Joris | 12-04-10

Rond een Belgisch vuur... ik ken de uitdrukking niet maar het lijkt me lekker warm! :-)
De Keukenhof...ik begrijp dat er meer jongens tegen hun zin ooit mee naar toegenomen zijn...maar ja...de meeste jonge jochies hebben dan ook andere interesses dan bloemetjes hè ( later, als de bijtjes er ook mee van doen hebben wordt het een ander verhaal natuurlijk! :-)))) )
Maar geloof me...ik denk dat je je vrouw wellicht een groot plezier zal doen om haar er mee naar toe te nemen op een mooie zonnige dag...het is er echt waar schitterend hoor!
Het wielrennen heb ik een stukje van gezien en ik mag Boonen niet zo, maar had wel het idee dat ie een beetje gepiepeld werd door de andere renners...hij kreeg er maar weinig mee op zijn jacht op Cancellara hè...zonde, had het meer een wedstrijd kunnen worden misschien! Ikzelf keek zondag deels live buiten en deels op de tv binnen naar de Rotterdam Marathon...geweldige ambiance weer...heb ervan genoten!
Wat Kay betreft...ik help het je hopen! :-)
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-04-10

De commentaren zijn gesloten.