21-04-10

LOTTOTREKKING DD 21-04-2010

Voor wie dacht dat we deze keer gewonnen hadden... neen hoor... noch met de lottotrekking noch in andere wedstrijddomeinen

Integendeel, het is nu wel reeds een heel tijdje geleden dat we hier nog eens konden pronken met een weliswaaar klein prijsje. Zelfs een heel simpel driepunterke ziot er de laatste weken niet meer in. Maar wees gerust : we blijven hopen en we denken dat hoe langer het duurt vooraleer we eens iets winnen des te groter de prijs zal zijn... Zoals ge kunt zien, aan mijn instelling zal het niet liggen.

Resultaten van de trekking van woensdag 21 april 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

01 - 08 - 11 - 12 - 13 - 33 >>> RESERVEGETAL : 09.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 1 winnaar >>> 726.900,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 8 winnaars >>> 10.000,00 euro
5 juiste cijfers >>> 167 winnaars >>> 958,00 euro
4 juiste cijfers >>> 10.293 winnaars >>> 19,40 euro
3 juiste cijfers >>> 155.804 winnaars >>> 2,50 euro

Voor alle duidelijkheid : we hebben hier één keer twee en één keer één punt. Niet genoeg, maar al gevoelig beter dan de vorige keer. .

Anderzijds, vandaag toch wel een deugddoend moment beleefd. Komt daar plots een zeer toffe collega en gewaardeerd blogger vanwege hem en zijn zeer lieve echtgenote (en bovendien eveneens blogster met een kwalitatief hoogstaand blog) een doos lekkere chocoladebiscuits op mijn bureau plaatsen en dit als bedanking voor een kleine dienstovername...prachtig moment. Maar gans blogland mag het weten : dit is voor niets nodig. Het was een bijzondere kleine moeite en het gaf me heel veel voldoening dat ik jullie daarmee gelukkig kon maken... Ik zei het reeds : als eenzelfde hulpje nog nodig zou zijn, een vraagje en wij zullen er staan...Anderzijds als blijk van waardering kon ik het bijzonder appreciëren en ze zullen smaken bij de Moerhofkes.

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Zouden ze BHV gesplitist krijgen en zouden 5 minuten politieke moed volstaan ???? Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Voor morgen een heel fijne dag gewenst....

21:55 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

ole de moerhofkes HUH? over wie gaat het hier? ik denk!
aaaaaah de man met interesse voor tanks en het hele ardennenoffensief. En zijn madam, is datte die nie da soms ne sloef naar haar kopppeke krijgt? Just ... ondergetekende.
Maar Lu het ene plezier is het andere waard want zonder jou he had ik nooit of te nimmer die heuvelkes in Bioul kunnen gaan beklimmen.
Ik puf er nog van
een heel warme zonnekesgroet voor jullie
enne 5-8-24-26-38-34 probber die eens hehe.
Van ondereeeeeeeeeeeeee ... ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 22-04-10

Hallo, Het ene plezier is natuurlijk het andere waard en we weten maar al te best dat er niet veel vrijwilligers zouden zijn om dienstaanpassingen te willen aanvaarden. Nu ja, die hoeven dan ook op geen wederdiensten te rekenen, zoveel is zeker. Er bestaan wel degelijk soorten collega's en gelukkig zijn er die daar een duidelijke mening over hebben, helaas worden teams en units nu eenmaal bepaald door het commando en daar kan weinig worden aan veranderd. Het zou anders kunnen, maar ja, daar werd reeds menig woordje over gewisseld, uiteraard zonder gevolg zoals we al zo lang moeten vaststellen. Gelukkig is het morgen alweer vrijdag en kijken we weer uit naar een leuk en hopelijk zonnig weekend. Laat het jullie alvast smaken en als er ooit iets is, tot wederdienst bereid.

Gepost door: Ardennenfan | 22-04-10

De commentaren zijn gesloten.