24-04-10

LOTTOTREKKING DD 24-04-2010

Na al het slecht nieuws dat we als Belgen te horen kregen deze week....

kunnen we alleen maar stellen dat ook de Lotto geen soelaas bracht. Zeggen dat het van kwaad naar erger gaat kunnen we moeilijk (slechter dan de laatste weken is niet meer mogelijk) maar verbetering zit er op dit moment ook niet echt in. We hebben twee keer één kruisje goed geplaatst.

Resultaten van de trekking van zaterdag 24 april 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

04 - 06 - 09 - 13 - 21 - 35 >>> RESERVEGETAL : 26.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 1 winnaars >>>806.200,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 18 winnaars >>> 9.950,00 euro
5 juiste cijfers >>> 615 winnaars >>> 582,00 euro
4 juiste cijfers >>> 26.551 winnaars >>> 16,80 euro
3 juiste cijfers >>>368.596 winnaars >>> 2,50 euro

Wat de playoffs voetbal betreft moeten we als Club Brugge-supporter werkelijk de beker tot de bodem ledigen. Na de nieuwe nederlaag tegen Kortrijk kwam zelfs de derde plaats in gevaar maar voorlopig is dat gevaar voor één week voorbij. Sint-Truiden verloor immers thuis tegen Zulte-Waregem. Volgende week komt Sint-Truiden naar Jan Breydel en kan daar een kloof geslagen worden. Maar dan moeten ze wel winnen natuurlijk. Er is nog een verrassing aangezien KV Mechelen NIET naar de finale gaat voor van Playoff2. Voor de uitslagen en wedstrijdverslagen : DEZE SPORTSITE

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben (regeringscrisis, kerkcrisis, Griekenand-crisis, enfin gelukkig dat ik niet in crisis ben....). Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Voor iedereen een fijne weekendverderzetting.

22:48 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, lottotrekking voetbal, crisis |  Facebook |

Commentaren

De kansspelcommissie gaat proberen het illegale gokken te verminderen tijdens voetbalwedstrijden zo stond in de Humo, die al voor de tweede keer dit jaar aan de alarmbel trekt. Het is niet omdat de gokchinees gestraft is, dat er geen andere buitenlandse gokgroepen actief zijn hier in het Belgisch voetbal. De voetbalbond is op de hoogte, maar laat alles maar betijen! Hopelijk krijgen we in de toekomst weer eerlijk voetbal!

Geniet van het zonnetje vandaag

Gepost door: Ourlipsaresealed | 25-04-10

De commentaren zijn gesloten.