28-04-10

LOTTOTREKKING DD 28-04-2010

Hier zijn de lottocijfertjes van deze woensdagavond....

en we vallen met de deur in huis, alhoewel we daarvoor een open deur in trappen. En om het bij een deurspreekwoord te houden : we moeten daar bij de lotto de deur niet plat lopen....We staan er immers voor een gesloten deur. Enfin om het nu eens klaar en duidelijk te zeggen : we hebben weer niets gewonnen en het kon slechter : we hebben immers een kruisje juist (da's beter dan niets he ... lol).

Resultaten van de trekking van woensdag 28 april 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

03 - 12 - 29 - 30 - 36 - 40 >>> RESERVEGETAL : 23.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> geen winnaar >>> 000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 6 winnaars >>> 13.510,00 euro
5 juiste cijfers >>> 113 winnaars >>> 1.435,00 euro
4 juiste cijfers >>> 7.045 winnaars >>> 28,70 euro
3 juiste cijfers >>>117.994 winnaars >>> 2,50 euro

Vandaag een heel rare dag beleefd. We hadden het voor één keer eigenlijk niet zo erg druk tot, door bepaalde omstandigheden, ik vond dat bepaalde collega's (en niet van de minsten) eigenlijk een beetje onheus behandeld dreigden te worden. Ik heb dan op een nogal intensieve manier mijn standpunten proberen kenbaar te maken en verdedigen, waarbij het ene toontje al wat hoger dan het andere was (moet ook al eens kunnen). Maar ik heb mijn best gedaan om met veel gepraat en overtuigingskracht toch de rechten van anderen proberen te vrijwaren. Misschien niet allemaal volgens de letter, maar zeker naar de geest van de voorschriften. Maar last but not least schijnt alles toch in de goede plooi te vallen...Gevolg was dat ik een klein beetje moegediscussieerd was maar dat ik reeds aan het aftellen was naar het einde van de werkdag aangezien ik voor morgen kan genieten van een overuren-dagje.

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Hoe gaat het met de Griekse ¨crash ? komen er nu verkiezingen ? Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Voor morgen een heel fijne dag gewenst....

21:31 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

dag Luc en dat siert jou se. Vriend in hart en nieren die het mee opneemt als er iets dreigt mis te gaan. Zo ken en herken ik een rechtvaardig mens. Mooi van jou.
Geniet nu maar tenvolle van die overuurkes en laat de deur naar de dreve nog maar wat dicht. Zonnekesgroet

Gepost door: Sunny-Kay | 29-04-10

Misschien heb je dit weekend wel gewonnen ;)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 02-05-10

De commentaren zijn gesloten.