14-05-10

LANG WEEKEND (DAT VOORBIJ VLIEGT)

We genieten van een vrije dag en dus hebben we wat extra tijd om een postje te plaatsen.

Het is immers zo dat de firma waar wij werkzaam zijn vandaag de brug maakt en er een lang weekend heeft van gemaakt. Weliswaar ten koste van een dagje verplicht verlof, maar geen mens die daar over valt natuurlijk. Trouwens het was een hectische week mogen we gerust stellen. Immers een dienst die verhuist naar een totaal gerenoveerd gebouw (met de nodige verborgen of zchtbare zaken die nog niet afgewerkt zijn) houdt behalve het nodige in- en uitpakwerk, voldoende zaken over die moeten geregeld of uitgeklaard worden. Enfin op het eerste zicht valt het allemaal mee en kunnen we in een vrij mooi kader opnieuw aan de slag.

Waar we ook naar uitkijken is het feit dat Ellen, onze dochter, zaterdagvoormiddag terug komt van hun Italië-schoolreis als ASO-laatstejaars. Ze zijn vorige week woensdag vertrokken voor een tiendaagse busreis. Een reis die voor iedereen steeds weer een dankbaar aandenken blijft en die in het geheugen gegrift blijft. Afgaande op de regelmatige SMS-jes is het ook een zeer fijn en aangenaam gebeuren geworden want eigenlijk waren er nooit "slecht-nieuws-berichtjes'" bij. Ze brachten een bezoek aan Milaan, Lucca, Firenze, Pisa, San Gimignano, Siena, Rome, Spoleto, Assisi, Ravenna, Sottomarina, Chioggia en tenslotte vandaag naar Venetië. Vanuit Venetië vertrekken ze dan in de vooravond voor de terugreis richting Zelzate alwaar ze morgen in de voormiddag verwacht worden. Ik moet bekennen dat we haar hier een beetje beginnen missen...Dus kijken we uit naar de thuiskomst.

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Voor iedereen nog een fijne avond en een heel aangenaam en ontspannend weekend.

18:01 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, weekend, verhuis, ellen, italie-reis |  Facebook |

Commentaren

hello de Moerkes en hier spreekt een vaderhart he. Zeker zal dit voor Ellen een onvergetelijke reis zijn. Fijn dat ze zo geniet. Ik ken enkel Venetië maar het is daar prachtig. Iets te jong was ik om amoureuze escapades in een gondel te beleven, maar mijn ogen gaf ik de kost. Helaas zou pas jaaaaaaaaaaaren later een man van goede kwaliteiten komen opdagen.
Dat hij kundig is daar twijfel ik geen moment aan.
Chauffeur spelen, met de keukenhanddoek zwaaien en met Colruyt-karrekes rijden hij kan het allemaal.
Ik twijfel er ook niet aan dat hij die ganse groene firma vermaakt heeft met zijn ... gelieve dit zelf maar in te vullen.
Kay die hoopt dat de gsm jullie niet zal storen groet met zonnekes en dank voor het begrip aangaande mijn noodplan hehe.
doe doei

Gepost door: Sunny-Kay | 14-05-10

Dat jullie Ellen missen, kan ik best geloven. Ze zal wel een mooie reis hebben gemaakt! :-)

ZONnige groetjes

Gepost door: Rudi | 14-05-10

De commentaren zijn gesloten.