26-06-10

LOTTOTREKKING DD 26-06-2010

Inderdaad hier is de lottotrekking van deze zaterdagavond maar we hebben ander nieuws, beter nieuws en dat heeft meer prioriteit.

Dus komen de lottoresultaten verder in deze posting aan bod. Het is immers zo dat we hier een drietal weken onze gewoontes een beetje hebben aangepast aan diegene die moest bewijzen dat ze alles wat een student in het secundait onderwijs moet kennen ook onder de knie had. Ellen deed zoals reeds een paar keer geschreven haar eindexamens in het zesde jaar Wetenschappen-Moderne Talen op Sint-Laurens in Zelzate. En ondertussen is er nieuws... zeer algemeen nieuws maar toch belangrijk nieuws :

Ellen is geslaagd !!!!

Ellen en wijzelf zijn bijgevolg binnenkort present op de proclamatie. Punten noch percenten kennen we, dat is voor op de proclamatie, maar het feit van gerslaagd te zijn is het voornaamste.... en daar mag ze heel fier op zijn (en ik geef heel eerlijk toe : wij zijn dat ook een beetje).

Resultaten van de trekking van zaterdag 26 juni 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

01 - 07 - 17 - 22 - 23 - 25 >>> RESERVEGETAL : 32.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>>391.800,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 16 winnaars >>> 10.880,00 euro
5 juiste cijfers >>> 494 winnaars >>> 705,00 euro
4 juiste cijfers >>> 23.349 winnaars >>> 18,60 euro
3 juiste cijfers >>>354.653 winnaars >>> 2,50 euro

Wij hebben bijna prijs... en daaruit kunnen jullie (net als vorige zaterdag) besluiten dat we slechts twee kruisjes juist hebben en geen drie...en dus weer geen geld krijgen van de Nationale Loterij.... We zullen maar blijven zeggen dat we als volhouder ooit zullen winnen.

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben.
De vele voetbalreportages (achtste finales van het WK in Zuid-Afrika), politiek nieuws, gerechtelijk nieuws binnen en buiten de Kerk en ander streek- en weekendnieuws..... Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Voor wie hier bewust of toevallig langs kwam : een heel mooie weeekendverderzetting

21:10 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking, ellen geslaagd |  Facebook |

Commentaren

Een hele dikke proficiat voor uw dochter! En nu een welverdiende vakantie ;-)

We zijn nog steeds op zoek van welk(e) liedje(s) jij een apart (zomers)gevoel van binnen krijgt? Laat het ons weten via onze blog!

Nog een fijne zwoele zondag

Gepost door: Ourlipsaresealed | 27-06-10

groeten Toevallig kwam ik even langs Jot.

Gepost door: Jot | 30-06-10

De commentaren zijn gesloten.