20-07-10

VOOR DE MUZIEKLIEFHEBBER

Een weekend dat voorbijgevlogen is maar hetwelk ik wil beëindigen met een dienst bewijzen...

 

  Deze titel klopt helemaal. We zijn reeds terug zondagavond en eigenlijk is de vrijdag nog niet uit mijn kleren. Het einde van de week was er eentje dat kon tellen en de week is voorbijgevlogen. Eigenlijk een goed en een slecht teken : een goed teken omdat de weken eigenlijk wel voorbij mogen vliegen in de aftelling naar ons verlof en anderzijds een slecht teken in die zin dat weken die vliegen er vooral op wijzen dat er veel te veel werk is (en dat is ook zo) 

 

 Anderzijds hebben we hier  een anekdote die kan tellen. We deden mee aan een wedstrijd van "The top of music"-site (later meer daarover) en stelden vast op zondagmorgen (via mijn mails) dat we een duoticket voor dancing Carré in Willebroek hadden gewonnen voor het bijwonen van de "Kylie Minogue 'Aphrodite' Release party" Eén gegeven was duidelijk : op het ogenblik dat we het nieuws vernamen was de party "over". Door onze domme schuld hadden we de prijs gemist.

The Top of music.jpg 

 En toch is deze site één der beteren op vlak van muziekinformatie. De mensen achter de "The Top Of Music"- site verdienen zeker een duwtje in de rug en bijevolg zullen we  hier elke keer linken op het einde van de posting. Zodioende kunnen jullie op de hoogte blijvezn van het reilen en zeilen in Showbizzland (en meer bepaald op vlak van muziek) Echt wel de moeite om deze site te bezoeken : HIER KLIKKEN.

 
Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een rustige avond en een fijne weekendverderzetting.

  

20:13 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

oh wat jammer dat jullie de prijs zijn misgelopen.

Gepost door: niterurs | 19-07-10

De commentaren zijn gesloten.