19-08-10

VUURWERKFESTIVAL KNOKKE

Vandaag start het Vuurwerkfestival 2010 in KNOKKE en ook deze keer zal een deel van de Moerhofkes-familie aanwezig zijn in de buurt van de Royal Belgium Sailing Club. De dijk aan het strand ter hoogte van de zeilclub is zoals reeds vele jaren onze "place-to-be". En we zijn er van overtuigd ter plaatse alweer heel wat bekenden te onmoeten, toevallige bezoekers uit de kenniskring of de jaarlijks steeds weerkerende bezoekers die we ondertussen ook reeds kennen.

Het is inderdaad de eerste dag van het vuurwerk en de eer om te openen valt Frankrijk te beurt. Voor Frankrijk komt de firma INTERMEDE ARTIFICES de buurt van Duinbergen in rep en roer zetten. In elk geval zullen wij er van genieten.

Wie de weersomstandigheden in de buurt wil bekijken om eventueel ook nog te gaan zien kan dit doen via HIER te klikken. Het zijn de beelden van de webcam op de zeilclub, dus echt wel de weersomstandigheden in de onmiddellijke buurt.

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een rustige avond en een fijne weekendverderzetting.

15:07 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.