20-08-10

VUURWERKFESTIVAL KNOKKE - VERSLAG FRANKRIJK

 

Zoals aangkondigd hebben we vandaag dag 1 van het jaarlijks vuurwerkfestival van Knokke bijgewoond.  Het vuurwerk werd aangeboden door de firma  INTERMEDE ARTIFICES uit Frankrijk.

 Het was een geslaagd vuurwerk maar zeker geen uitzonderlijk vuurwerk. Nogal veel laag werk, ééntonigheid in kleur en met te weinig echte klappers. Ook de apotheose was er één die we al veel beter hebben gezien. Anderzijds was de synchronisatie wel OK en zat er op bepaalde momenten ook heel wat tempowisseling in. Muziekkeuze daarentegen was niet echt mijn smaak....De andere deelnemers hebben zeker nog kans.  Volgende afspraak op zaterdag 21-08-2010 met Denemarken.

Hierbij uiteraard enkele sfeerbeelden :IMG_3479.jpg

 

  IMG_3480.jpg

 

IMG_3486.jpg

 IMG_3497.jpg

 

  

 

  

 

 

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een rustige avond en een fijne weekendverderzetting.

00:52 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het is jammer dat voor echte kwaliteit vuurwerk we steeds vaker naar Zuid-Europa moeten. Hoewel in Knokke nog enigszins van een competitie sprake is, is de zogenaamde internationale vuurwerk competitie in Scheveningen Nederland al jarenlang een doorgestoken kaart. De vuurwerken daar worden nooit door de landen zelf afgestoken, maar door diegene die ook voor de competitie meedoet. Hoe toevallig zijn de winnaars altijd voorspelbaar bij de weekeinde vuurwerken te vinden en nooit bij de doordeweekse waar weinig publiek is.

Gepost door: Peter | 20-08-10

Blijkbaar waren we niet alleen he ;) Blij om te lezen dat je het mooi vond.

Nog een fijne zondag!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22-08-10

De commentaren zijn gesloten.