23-08-10

VUURWERKFESTIVAL KNOKKE - VERSLAG DAG 2

Beetje later dan verwacht, maar door hardwareproblemen waren we in de onmogelijkheid om vroeger te posten. Maar beter laat dan niet zullen we dan maar zeggen.

Zoals beloofd volgt hier het verslagje van het vuurwerk dat ons werd aangeboden door de firma HOJEN & MAGIC FYRVAERKERI uit Denemarken

Ook de show van deze firma was goed : kleurrijk, mooie muziek (met zelfs de vogeltjesdans...) en een mooie synchronisatie. Minpunt was dat er hier en daar een hapering te merken was waarbij eentje zelfs pijnlijk lang duurde.

 

IMG_3526.jpg

IMG_3610.jpgIMG_3568.jpgIMG_3589.jpgIMG_3613.jpg

 

 

 

 

 

 

Deze avond komt Argentinië aan de beurt en ook daar kijken we nieuwsgierig naar uit. Hopelijk is er niet teveel hinder van het weer dat op dit ogenblik niet echt gunstig te noemen is. Uit ervaring weten we echter dat de jkust nu en dan kan genieten van een micro-klimaat waarbij aangekondigde buiten vooral in het binnenland vallen. Weer of geen weer, wij gaan er naar toe.Wie de weersomstandigheden in de buurt wil bekijken om eventueel ook nog te gaan zien kan dit doen via HIER te klikken.  ook Het zijn beelden met de webcam van de zeilclub, de onmiddellijke buurt van het vuurwerk.

 

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een fijne dag verder.

09:58 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hoiie de moerkes, zij die gingen wandelen zijn weer terug. Als de vakantie dan een beetje letterlijk in het water valt kan muziek, een balleke en een goal de zeden verzachten. Als ge ondertussen die PC niet hebt vermoordt omdat hij kuurkes had. Gelukkig post dat ding weer en kan jij je ding doen. Met een zonnekesgroet en een knipoog vanuit de Dreve waar de gang van zaken onveranderd is gebleven ;-))

Gepost door: Sunny-Kay | 23-08-10

De commentaren zijn gesloten.