24-08-10

VUURWERKFESTIVAL KNOKKE - verslag dag 3

Wij waren er en ondanks de minder goede voorspellingen bleef het droog aan de kust. Op een paar  druppels na (maar zelfs veel te weinig om de paraplu te openen)

Maar eerlijk is eerlijk, we hadden ons van Argentinië en de firma Cienfuegos heel wat meer voorgesteld. Na een eerder traag begin was elkeen in onze buurt van oordeel dat er zeer weinig lijn stak in het geheel, met muziek die wel uit de streek kwam maar niet synchroon was met het vuurwerk en omgekeerd. Nog een geluk dat er een apotheose kwam die wel gezien mocht worden. Toch ben ik er van overtuigd dat we hier niet de winnaar hebben gezien.

Afbeelding 048.jpg

Afbeelding 087.jpgAfbeelding 112.jpg

Afbeelding 119.jpg

Afbeelding 126.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels kijken we uit naar de volgende voorstelling die doorgaat op woensdag 25-08-2010. Dan komt Canada aan de beurt met de firma Groupe Fiatlux-Ampliman, firma die we ook nog niet aan het werk zagen (voor zover ik me kan herinneren).  Als ik de verwachtingen op bevriende vuurwerksite mag geloven moeten we er niet te veel van verwachten....Maar nooit een beer verkopen vooraleer hij geschoten is zegt het spreekwoord. Ons zal je alvast terug vinden op de dijk in de buurt van de Royal Belgian Sailing Club.

Wie de weersomstandigheden in de buurt wil bekijken om eventueel ook nog te gaan zien kan dit doen via HIER te klikken. Het zijn de beelden van de webcam op de zeilclub, dus echt wel de weersomstandigheden in de onmiddellijke buurt.

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen zoals daar zijn de regerings-pre-fromatie, voetbal met Anderlecht-Partizan Belgrado (na 80 minuten 2-2) enz..... Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een rustige avond en een fijne woensdagavond.

22:30 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.