30-08-10

LIJNSTAKING DUURT VOORT EN VERLOF TEN EINDE

 

We beginnen aan ons laatste dag verlof .... toch van deze periode. maar er komen er nog en lang zal dat niet duren.

Maar eerst en vooral een dringend bericht : de staking van het personeeel van "De Lijn" in Oost-Vlaanderen gaat ook morgen nog door. Dus voor meer informatie verwijzen we U naar onze posting van 29-08-2010 waar de communicatie- en informatiekanalen in hernomen zijn...

Voor wie het het allemaal niet zo goed kent :
 
De Lijninfo : een callcenter dat bijgevolg telefonisch kan bereikt worden  op het nummer 070 220 200 (0,30 EUR/min). Op weekdagen is De LijnInfo bereikbaar van 7 tot 19 uur, in het weekend en op feestdagen van 10 tot 18 uur. 
 
De website van "de Lijn" : alle nieuws dat betrekking heeft op "De Lijn", routeplanners, dienstregelingen ed...kan je nakijken en volgen door HIER te klikken.
 
Vandaag hebben we in elk geval in de voormiddag gezorgd voor goede punten door te schillen dat het een lieve lust was. Appelen en peren werden hier met drie man sterk van hun schil ontdaan en klaargemaakt voor gebruik in de winter : enerzijds halve peertjes en anderzijds appelmoes. Verse basisprodukten en bovendien ongespoten, wat moet een mens meer hebben.
 
Wijzelf gaan morgen voor een laatste keer proberen genieten van ons verlof. Eerst mijn neuraaltherapie laten plaatsen (een reeksje inspuitingen in de rug reeds om 0715 uur bij de dokter), vervolgens naar Koopcentrum Waasland en nadien zalig niets doen. Het is in elk geval duidelijk dat mijn verlof er op zit want weersvoorspellers spreken over niets anders dan weersverbetering, nazomer, warmer worden, droger worden, wind die gaat liggen....Kortom alles wat ALWEER allemaal verkeerd liep  op vlak van weersomstandigheden tijdens mijn verlof schijnt weer in orde te komen nu wij weer beginnen werken.
 
Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een rustige avond en een fijne week gewenst.

21:55 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Goh Luc,

't Is natuurlijk niet leuk als je tijdens je verlof uitgeregend wordt, maar ik heb dan toch ook liever zon en droogte als ik moet werken, dan nog maar eens regen ... ik hoop op een mooie nazomer, want ik ben helemaal nog niet klaar voor een herfst hoor!
WSC dat is voor mij al lekker niks doen hoor! Wij gaan daar zo nu en dan shoppen, van Brugge naar St Niklaas. En ze hebben daar de beste ijsjes van de wereld! ;)

Gepost door: patsy | 31-08-10

elloooow huize moerhof! Vandaag zag ik al enkele bussen passeren want ik moet er sebiet ook op. Hopelijk lukt het overal of den Luc arriveerd al met de nodige vertraging ter Dreve en das meteen voor een probleem zorgen dan he. Uitgeregend ook want het was erg he maar sie nu schijnt de zon. September gaat mooi beginnen. Ik wens je veel frisse moed, weinig obstakels en een collegiale dag ! zonnekesgroet bovenop!

Gepost door: Sunny-Kay | 01-09-10

pske ... compote mmmm ... hopelijk liet je geen pitjes achter ném ... :P

Gepost door: Sunny-Kay | 01-09-10

De commentaren zijn gesloten.