02-09-10

EINDE VAN DE WEEK NADERT....

 

En we moeten zeggen dat de eerste dagen voorbijgevlogen zijn....

Op zich is dit uiteraard een normaal signaal. Niet dat we stonden te springen om te beginnen, maar als een mens zo'n tweetal weekjes het werk laat voor wat het is, zorgen de moderne technische communicatiemiddelen er voor dat menselijk contact moet wijken voor stapels electronische post....Maar we hebben er ons doorgeworsteld. Gevolg natuurlijk dat dagen te kort zijn om alles gelezen te krijgen.

Ondertussen is mijn vast ontdubbelingsmaatje op de werkvloer met verlof vertrokken en trekt die zaterdag met zijn motorfiets op een zelf georganiseerde motortocht. De man heeft er echt het handje van weg om op een tot in de details perfect georganiseerde tocht in elkaar te steken met slaapplaatsen, eetplaatsen en vooral veel interessante parcours. Hij keek er lang naar uit en zal er ongetwijfeld heel erg van genieten. Ik wens hem een behouden reis toe zonder incidenten of moeilijkheden. Jan geniet er van.....

showbizzsite.gifIkzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar preachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken.

Ik zou zeggen : allen gaan kijken en dat doe je door HIER te klikken.


Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Nog een rustige avond en een fijne (laatste ?) werkdag gewenst.

22:23 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En morgen is het alweer maandag! Het vliegt toch voorbij hoor die weekends. Geniet nog van het zonnetje vandaag :)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 05-09-10

De commentaren zijn gesloten.