05-09-10

LOTTOTREKKING DD 04-09-2010 en VREDESFEESTEN 2010

Vandaag een gecombineerde posting : uiteraard de lottocijfers maar ook aandacht voor een groot ballonevenement....

 
Resultaten van de trekking van zaterdag 04 september 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

03- 20 - 21 - 35 - 37 - 42 >>> RESERVEGETAL : 01.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               4 winnaars  >>>    951.300,00 euro
5 juiste + >>>               5 winnaars  >>>      46.900,00 euro
5 juiste     >>>          460 winnaars  >>>        1.019,00 euro
4 juiste     >>>    20.908 winnaars  >>>              28,00 euro
3 juiste     >>> 350.501 winnaars  >>>                2,50 euro

We blijven volharden in de boosheid en hebben weer slechts ééntje juist. We besluiten dat we ook morgen gewoon verder werden om brood op tafel te krijgen... 

Ook dit jaar zijn er weer op dit eerste weekend van september de ballonfeesten van Sint-Niklaas, officieel Vredesfeesten genoemd. Verschillende keren vertrekken er vanop de Grote Markt allerlei soorten ballonnen en zowel zaterdag als deze morgen waren we hier in de streek decor van overvliegende en landende ballonnen. Ook deze avond is er nog een grote finale met gasballonnen, special shapes en tenslotte de grote ballonwedstrijd die men in de ballonwereld een "vossenjacht" noemt. Er vertrekt één ballon en de andere ballonnen moeten de landingsplaats zo dicht mogelijk benaderen. 


showbizzsite.gifIkzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken.
Ik zou zeggen : allen gaan kijken en dat doe je door HIER te klikken.

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

 

 

Nog een een aangename zondag. 

10:13 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Ik ben ooit ( Kay he ) naar die vredesfeesten geweest en heb daar zo een ballon zien crashen. Hij scheurde open tegen de kerktoren. Bomvol volk stond het er en de brandweer moest er door. Gelukkig liep alles goed af voor de mensen erin en errond maar toch. Hoop dat er zo iets niet meer gebeurd. De lotto ... een ramp, zelfs zo erg dat de heer des huizes moerkes niet alleen uit werken moet gaan. Hij zal compagnie krijgen vanaf dinsdag en dit door de welgekende collega haha. Dus ... ge kunt dat brood delen als je wilt! Groetjes aan allen!

Gepost door: Kay & Joris | 05-09-10

De commentaren zijn gesloten.