11-09-10

GROTE WERKEN en LOTTOTREKKING DD 11-09-2010

Net als vorige zaterdag ook nu weer een gecombineerde trekking : uiteraard de resultaten van de zaterdagse lottotrekking en maar ook de start van grote werken bij de Moerhofke's...

 
Resultaten van de trekking van zaterdag 11 september 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

09 - 18 - 22 - 24 - 29 - 36 >>> RESERVEGETAL : 32.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               1 winnaars  >>>    821.800,00 euro
5 juiste + >>>             16 winnaars  >>>      11.410,00 euro
5 juiste     >>>          492 winnaars  >>>            742,00 euro
4 juiste     >>>    22.895 winnaars  >>>              19,90 euro
3 juiste     >>> 357.718 winnaars  >>>                2,50 euro

Er is enige verbetering met de vorige weken maar toch blijft het beperkt tot verbetering zonder winst. We behaalden één keer twee en één keer één juist cijfertje. Ondanks het feit dat we positief blijven denken wordt het toch weer eens tijd dat onze inspanningen beloond worden .... ook al zeggen we het zelf.

 Wat ons tweede item betreft.... inderdaad we zijn begonnen met de voorbereidende werken op een renovatie van huisje van de Moerhofkes die toch wel vrij ingrijpend is en een tijdje voor enig ongemak zal zorgen. Een kort overzicht : de bestaande keuken wordt binnenkort vervangen door een splinternieuw exemplaar en van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om ook de keukenvloer en alle binnendeuren op het gelijkvloers te vervangen.

Echt handig ben ik niet (je kan niet alle goed doen nietwaar...) en daarom laten we alles in de handen van een keukenspecialist. Maar om de kosten een beetje binnen de perken te houden, zorgen we zelf voor de afbraak van de oude keuken.. en daar zijn we vandaag mee gestart aangezien de aannemer van de vloerwerken maandag start met het uitbreken van de bestaande vloer.

De werken zijn goed opgeschoten. Er rest ons nog een kastgedeelte dat moet worden uitgebroken en de tegels die geplaatst zijn tussen de bovenkasten en onderkasten van de huidige keuken zijn verwijderd. Ik moet zeggen : alle moerhofkes, en zeker de jonge generatie, heeft een tandje bijgestoken om alles vlot te laten verlopen.
Het is zo dat de afbraakwerken op zich goed evolueerden, alle kasten en de electrische inbouwapparaten en fornuis zijn reeds op het containerpark : opgeruimd staat netjes dus he....
Morgen doen we verder en wordt ook het behang naar de geschiedenis gestoken...Ondertussen doet bij de oude generatie de rug zich meer dan gevoelen. Bij Katrijn een dagelijks gebeuren, bij mij eerder het gevolg van een activitiet die fysisch boven de gewoontegrens ligt....

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van deze speeldag alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan HIER KLIKKEN

Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

 showbizzsite.gifIkzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken.
Ik zou zeggen : allen gaan kijken en dat doe je door HIER te klikken.

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

 

 

Nog een een aangename zondag. 

22:36 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik kan me best voorstellen dat het serieuze werken zullen zijn amai, maar het resultaat zal wel beter en mooier zijn dan het huidige he ;)

Maak er alsnog een fijne zondag van!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 12-09-10

Naar ik vernomen heb liep niet alles van een leien dakje
maar dan pak je
gewoon wat vernieuwde moed
en je zult zien, wat de Luc doet is goed
met behulp van zijn gezin
en het nodige gespring
wint hij dan toch nog prijskampen
en lotjes en van alles wat
dus dat komt goed, in de sjakosj
en achteraf denk je dat hebben we gehad.
Ondertussen doet hij nog 1/4 van de dreve draaien
algemeen geweten die van't moerhofke zijn geen kwaaien.
Om te voorkomen dat ik ene vijs naar mijn kopke gesmeten krijg
is een zonnekesgroet het laatste dat ik vandaag schrijf.

☼ ☼ ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 15-09-10

De commentaren zijn gesloten.