17-09-10

DE WERKEN EVOLUEREN...

Het was hier een weekje stil maar dat heeft uiteraard zijn redenen : we zijn aan het werken in de keuken....

  
En dat houdt in dat we hier een klein beetje de prioriteiten moeten veranderen en bijgevolg is bloggen er op dit moment weer bij, maar voor de rest was het op dat vlak deze week prioriteit : "te verwaarlozen". En dat riskeert ook de komende week zo te zijn. We hebben bij zeer grote uitzondering vorige woensdag geen lottocijfers gepast, waarvoor mijn excuses, maar morgen doen we dat wel....

Maar wat die werken betreft : nadat we in de vorige posting berichtten over de uitgebroken keuken zitten we nu reeds enkele stappen : kasten zijn allemaal weg, vloer is uitgebroken, electriciteit en waterleiding aangepast en ander vloer is geplaatst...Nu wordt die verder opgepoetst zodat alle cementresten ervan verdwijnen en is het aftellen naar de echte keukenplaatsing dinsdag eerstkomende.....

 

sporza.jpgOndertussen zijn we weer aan een voetbalweekend toe en is reeds een eerste wedstrijd gespeeld waarin KV Mechelen Standard puntenloos terugstuurde naar de vurige stede. Die Maneblussers zijn zeer goed bezig (maar die zijn ook zeer goed... Ik ken nog zo'n Maneblusserke dat goed uit de voeten kan - weliswaar al wandelend in plaats van als voetballend)
Wie de resultaten wil bekijken kan
HIER KLIKKEN

Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

 showbizzsite.gifIkzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken.
Ik zou zeggen : allen gaan kijken en dat doe je door HIER te klikken.

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

 Nog een aangenaam weekend. 

23:02 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.