22-09-10

LOTTOTREKKING DD 22-09-2010

Het is woensdagavond : er is lottotrekking, er is Belgisch competitievoetbal en we waren vrij...een mens zou wel denken dat het zaterdag is.

 
Resultaten van de trekking van woensdag 22 september 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

10 - 20 - 27 - 32 - 33 - 38 >>> RESERVEGETAL : 30.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               0 winnaars  >>>    000.000,00 euro
5 juiste + >>>               0 winnaars  >>>      00.000,00 euro
5 juiste     >>>          176 winnaars  >>>        1.572,00 euro
4 juiste     >>>      8.568 winnaars  >>>              26,90 euro
3 juiste     >>> 143.732 winnaars  >>>                 2,50 euro

We hadden twee keer eentje juist, maar noch in rang 1 noch in rang 2 was er een winnaar. Bijgevolg alweer een woensdagse overdracht en stilaan wordt het een speelpot om naar op te kijken....nuja, we kijken er wel naar op naar die pot van vier woensdagen... maar kijken vooral uit naar een winst, hoe klein die ook is.... Het is al een euuwigheid geleden alweer.
 

 

 

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  achtste speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie. 

 

    showbizzsite.gif

Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken.


 
 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

Nog een fijne woensdagavond en een fijne donderdag . 

22:08 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.