25-09-10

LOTTOTREKKING DD 25-09-2010 en KEUKENNIEUWS

Beetje aan de late kant, maar hier zijn we weer met de meest recente lottoresultaten...en zoals je reeds kan denken : zonder positief resultaat....

 
Resultaten van de trekking van  zaterdag 25 september 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

14 - 16 - 20 - 21 - 34 - 41 >>> RESERVEGETAL : 33.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               2 winnaars  >>>    437.100,00 euro
5 juiste + >>>             14 winnaars  >>>      13.870,00 euro
5 juiste     >>>          380 winnaars  >>>        1.022,00 euro
4 juiste     >>>    18.161 winnaars  >>>              26,70 euro
3 juiste     >>> 294.104 winnaars  >>>                 2,50 euro

Met  één keer twee en één keer één juist kruisje komen we niet ver.  Ondertussen is ons 10-trekkingenformulier alweer opgebruikt en kunnen we weer naar de lottowinkel om daar het ronde getal van 0.00 euro te incasseren...Maar we houden de diverse stellingen van de laatste weken in gedachte : hoe langer verlies hoe dichter de winst, deelnemen is belangrijker dan winnen (alhoewel... in dit geval...), de aanhouder wint en nog van die dingen....

Vandaag ook wat keukennieuws, want door tijdsgebrek (in dit geval een verplicht te aanvaarden excuus...lol) hebben we hier niet veel tijd om te posten. Ondertussen is de keuken (tot nu toe zonder werkblad) quasi volledig geplaatst. Het werkblad, volledig in graniet, en de spatwanden, ook volledig in graniet,  werden tot in de kleinste details gemeten en zijn voor het moment in verwerking. Alles wordt immers gezaagd, gefreesd en bewerkt (bvb voorzien van een papegaaienbek) in het bedrijf die de keuken levert, met name DOVY.
Ondertussen is Jochen ook begonnen aan het herspuiten van de accumulator uit de keuken, want een nieuwe keuken met een (lichtjes) beschadigde en verkleurde radiator is ook geen zicht. Hiervoor wordt hittebestendige verf gebruikt. Het is geen evidentie maar wat tot nu toe herspoten is gewoon picobello.

Meer nieuws van de werken kan je normaal verwachten in de loop van volgende week....maar daar zit ook een verrassing bij....afwachten dus.   

 

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  negende speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

     showbizzsite.gif

Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken.

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

Nog een fijne zondag. 

22:20 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

FairytaleGirl op de skynetblogs heeft ook een keuken van Dovy geloof ik ;)

Veel plezier met de nieuwe keuken binnenkort!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 26-09-10

Ow Lucske een 0 ? en zoveel kosten te betalen daar moeten we iets aan doen.
Of ik bel de lotto waar ik vast zo een metalen stem krijg die boven mij uitschreeuwt.
En niks kan doen.
Of ik laat maatje zijn meest droevige blik opzetten en een collecte houden ter dreve.
Het kan zijn dat niet iedereen dat ziet zitten maar als ter sprake wordt gebracht dat dit alles voor het goede doel is, gaat men zeker bijdragen.
En als dat niet helpt zal ik voor u zingen ergens op de Korenmarkt
al kreeg ik dan maar 1 euroke dan zijt ge nog gesteund.
Ik kan hier nu nog uren zitten lalalaën maar dat brengt geen bal op he .
We gaan dus ne knuffel en een pakske zonnekesgroeten sturen richting moerhof en hopen dat de winst u bereikt onder eender welke vorm.
En de hoofdprijs is ... wegwezen Kay want der vloekt hier iemand haha.
☼ ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 29-09-10

De commentaren zijn gesloten.