09-10-10

LOTTOTREKKING DD 09-10-2010

Het kon niet blijven duren zonder winst.....dus deze keer is het wel een heel klein beetje bingo.....

  
Resultaten van de trekking van  zaterdag 09 oktober 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

05 - 07 - 14 - 18 - 27 - 35 >>> RESERVEGETAL : 33.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               4 winnaars  >>>    221.500,00 euro
5 juiste + >>>             21 winnaars  >>>        9.370,00 euro
5 juiste     >>>          816 winnaars  >>>            482,00 euro
4 juiste     >>>    29.398 winnaars  >>>              16,70 euro
3 juiste     >>> 393.076 winnaars  >>>                 2,75 euro

Eén keer drie juiste kruisjes gezet en dus eens goed nieuws deze keer. Hopelijk komen we nu in een periode van winst.
Bovendien winnen we op een zeer goed moment want deze trekking werden alle winsten met 10 % verhoogd zodat we een extra winst hebben van 0.25 euro...Geef toe je zou voor minder een gat in de lucht springen .....lol lol lol

Maar eigenlijk hebben we vandaag wel een gat in de lucht gesprongen. Terwijl  we deze namiddag ons wekelijks bezoekje brachten aan mijn vader waren we thuis opgebeld door DOVY-keukens. Het is immers zo dat maandag de graniet klaar is en dat die dinsdag geleverd gaat worden en geplaatst. Weliswaar met een kleine vertraging, maar ook hier zijn we heel meewerkend... dus geen probleem. Ook de schrijnwerker komt dinsdag om onze binnendeuren te plaatsen en om uiteindelijk de zaak helemaal volledig te maken hadden we vandaag ook reeds contact met de electrieker en die komt woensdag of donderdag alles afwerken inclusief het plaatsen van allemaal nieuwe stopkontakten en schakelaars passend bij het geheel van de keuken. Het wordt hier ons weekje wel.....Maar stilaan komt er dus licht aan het einde van de tunnel.

  

sporza.jpgGezien de interlandwedstrijd van gisteren in Kazachstan (gewonnen door de Rode Duivels met 0-2 na twee goals van Ogunjimi) en de komende interland komende dinsdag tegen Oostenrijk (in het Boudewijnstadion) is er deze week geen competitievoetbal.  Wie de resultaten van de vorige speeldag wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

   showbizzsite.gif

Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

Nog een fijne zondag !!!

21:29 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Als je ooit de volle lottopot wint mag je gerust altijd de trouwe bezoekers eens trakteren hoor ;)

Hoe gaat het met de nieuwe keuken?

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 10-10-10

zo komt er eindelijk schot in de zaak, te zeggen dat de moerhofkes weldra kunnen koken alla Piet -wat-hebben - we -vandaag geleerd met dessertjes en veel lekkers. Voor het geld van drie xjes heb je toch al een stokbrood en de rest volgt van zelf. Zonnekesgroet ☼ en morgen blijgemoed ter Dreve voor nog meer leute en plezier ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 10-10-10

De commentaren zijn gesloten.