23-10-10

LOTTOTREKKING DD 23-10-2010

Ze zijn er weer uitgerold ... de lottoballetjes
dan zijn we natuurlijk present om onze trouwe bezoekers
te geven wat ze zoeken : de nieuwste lottoresultaten...

Resultaten van de trekking van  zaterdag 23 oktober 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

09 - 11 - 19 - 22 - 37 - 40 >>> RESERVEGETAL : 32.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               8 winnaars  >>>     113.300,00 euro
5 juiste + >>>             20 winnaars  >>>       10.070,00 euro
5 juiste     >>>          553 winnaars  >>>             728,00 euro
4 juiste     >>>    24.458 winnaars  >>>               20,50 euro
3 juiste     >>> 350.925 winnaars  >>>                  2,50 euro

Net als vorige week is het resultaat een zeer flauw beestje : één keer ééntje juist.... we wachten alweer op verandering.

Gisteren hebben we na onze intensieve dagtaak (en intensief was ze zeker) een verlengstukje gebreid. Het was de jaarlijkse "barbecue" van onze firma en traditioneel waren we daar van onze afdeling met een vrij beperkt publiek aanwezig. Maar de beperkte aanwezigheid was minder belangrijk want samen met vrienden  (eveneens zeer ervaren  en  bekende bloggers maar vooral heel fijne mensen - bezoek eens hun wandelblog maar ook haar fijne persoonlijke blog - ) was het een fijne avond.  
Ik moet wel zeggen dat de op de uitnodiging vermelde "barbecue" eigenlijk naast de kwestie was. Het waren immers hammetjes van speenvarken die volop stonden te draaien aan het spit. En dus was er niet veel BBQ aan ... maar niettemin vond ik het bijzonder lekker en vooral aangenaam babbelen. Zeker omdat Kay haar hartje kon ophalen en tegen een uitgevlogen Mechelaar haar dialect kon demonstreren. Voor de niet ingewijden : ge snapt er dus geen bal van.
Spijtig dat we alweer wat vroeg een einde moesten maken wegen pijn van Katrijn... Maar recht blijven van drie uur tot elf uur 's avonds was voor haar, zoals we vrij goed konden verwachten, van het goede iets te veel, waar ze vandaag dan ook weer de gevolgen diend evoor te dragen. Anderzijds heeft ze het er graag voor over, anders komt men nergens meer....

  

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  twaalfde speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

  showbizzsite.gif

Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

Nog een fijne zondag !!!

21:50 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Luc, Katrijn & nazaten

Het is alweer een tijdje geleden dat ik HIER nog eens een berichtje achter liet.

In Hamme, hier dichtbij mijn woonplaats, heeft een gezin de GROTE POT gewonnen! Meer dan één miljoen Euro!!!!

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 25-10-10

De commentaren zijn gesloten.