31-10-10

LOTTOTREKKING DD 30-10-2010

Weer zaterdag, weer lottotrekking en .....
weer niets.

 Resultaten van de trekking van  zaterdag 30 oktober 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

14 - 19 - 21 - 23 - 28 - 39 >>> RESERVEGETAL : 42.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               3 winnaars  >>>     303.900,00 euro
5 juiste + >>>               8 winnaars  >>>       25.320,00 euro
5 juiste     >>>          407 winnaars  >>>             995,00 euro
4 juiste     >>>    23.586 winnaars  >>>               21,40 euro
3 juiste     >>> 362.858 winnaars  >>>                  2,50 euro

Net als vorige week is het resultaat een zeer flauw beestje : één keer ééntje juist.... we wachten alweer op verandering.

Vooreerst willen we ons excuseren dat we de trekking van woensdag niet hebben gepubliceerd. Het moet de eerste keer zijn in jaren dat OP DIT BLOG een lottotrekking niet gepubliceerd werd. En dat had zo zijn redenen.

In eerste instantie waren we woensdagavond niet thuis. We hadden immers tickets gewonnen voor de bekerwedstrijd in het voetbal tussen Club Brugge en Lommel (gewonnen door Club).

In tweede instantie hadden we donderdag een dermate belangrijke missie te vervullen in het belang van één der Moerhofkes (met positief gevolg zonder dat ik daar nu in detail ga over schrijven, maar dat komt zeker nog wel) dat we onmogelijk ook donderdag konden posten.

In derde instantie had het niet veel zin meer om op vrijdag een posting, die terug ging naar woensdag tegaan plaatsen.... bijgevolg is het er niet meer van gekomen.

  

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  twaalfde speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

  showbizzsite.gif

Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

Nog een fijne zondag !!!

 

00:23 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het is natuurlijk begrijpelijk dat een winnende match interessanter is om over te posten, dan verliezende lottocijfers ;)

Groetjes en geniet van het verlengde weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 31-10-10

Excuseer u niet vrienden, de winst is toch niet aan ons besteed. En nadat we een paar serene dagen achter de rug hebben waarbij men even stilstond bij hen die niet meer in ons midden zijn, kom ik tot het andere feit. Ik vernam uit goed ingelichte bron dat er toch ook heuglijke momenten in een mensenleven kunnen zijn. Mag ik betrokkenen alle succes toewensen met de aanwinst en dat alle geluk op hun weg mag te vinden zijn. Uiteraard ook bij de betrokken ouders ... zonnekesgroet en tot een dezer ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 02-11-10

De commentaren zijn gesloten.