03-11-10

LOTTOTREKKING DD 03-11-2010

Moerhofkes' leven gaat verdere zijn gewone gang
want op vlak van de lotto blijft één grote klaagzang.

   
Resultaten van de trekking van woensdag 03 november 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

12 - 22 - 24 - 25 - 27 38>> RESERVEGETAL : 03

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               0 winnaars  >>>0.000.000,00 euro
5 juiste + >>>               5 winnaars  >>>      15.010,00 euro
5 juiste     >>>          318 winnaars  >>>            472,00 euro
4 juiste     >>>    11.331 winnaars  >>>              16,50 euro
3 juiste     >>> 146.190 winnaars  >>>                 2,50 euro

Eigenlijk zaten we heel dicht in de buurt van een klein prijsje want we hadden twee keer twee juiste kruisjes. Dat is dus duidelijk alweer ééntje te weinig. Maar anderzijds is er, zoals ook zo dikwijls dit jaar alweer geen winnaar in rang 1 op deze woensdagtrekking. Volgende woensdag dus dubbele prijs in rang 1.

Voor de rest was er ook weinig positiefs te melden. Het was een dag met niets dan negatieve zaken. Deze morgen was er een ernstig informaticaprobleem op de firma en deze middag waren voor bijna drie uur verstoken van electriciteit... Geef toe er zijn betere dagen in het leven van een simpele gewone werkende ziel.....

 

showbizzsite.gif

Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken.

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

Nog een fijne woensdagavond en een fijne donderdag . 

 

22:09 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.