06-11-10

LOTTOTREKKING DD 06-11-2010

De lottotrekking is voorbij, de controle is voorbij, de illusie is alweer voorbij....Geen cent in de pocket op dat vlak....

 Resultaten van de trekking van  zaterdag 06 november 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

08 - 17 - 19 - 32 - 33 - 40 >>> RESERVEGETAL : 11.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               3 winnaars  >>>     275.500,00 euro
5 juiste + >>>             18 winnaars  >>>       10.200,00 euro
5 juiste     >>>          679 winnaars  >>>             541,00 euro
4 juiste     >>>    26.530 winnaars  >>>               17,30 euro
3 juiste     >>> 361.915 winnaars  >>>                  2,50 euro

Net als vorige week is het resultaat een zeer flauw beestje : we blijven maar wachten op een lichtje in de duisternis, maar ondertussen zijn  we dus inderdaad een illusie armer zoals hierboven aangegeven. We hadden twee keer ééntje juist geplaatst.

Voor deze posting hebben we goed en minder goed nieuws. Voor de rariteit gaan we beginnen met het mindergoede, kwestie van positief te kunnen eindigen. Maandag over acht dagen, op 15 november 2010 is er alweer een treinstaking aangekondigd. De onafhankelijke vakbond voor spoorwegpersoneel (OVS) heeft namelijk een stakingsaanzegging lopen voor de Antwerpse treinbegeleiders. We blijven dus verder rondjes draaien met stakingen van deelverzamelingen van personeelsgroepen van de NMBS. Nuja, zonder begeleiders rijden geen treinen en de actie die zal starten in Antwerpen zal zich natuurlijk verspreiden over het ganse land. Gent, Oostende, Brussel, Hasselt...zijn allemaal bestemmelingen vanuit Antwerpen.
Een verwittigd man is er dus duidelijk twee waard.

Naadloos ga ik nu over naar het goede nieuws. Die treinstaking zal immers voor mij persoonlijk nu eens geen gevolgen hebben. Het is namelijk zo dat we op 12 november de brug maken tussen de feestdag van 11 november en het weekend. In samenspraak met de bereidwillige collega's doe ik daar tussen dit weekend en de feestdag nog een viaduct bij met verlof op 8,9 en 10 november en verleng ik ook het weekend op 15 november.
Nuja, ik heb volle vertrouwen in de mensen die ten burele achter blijven maar mijn laatste dag werken deze week was er eentje die voor twee telde en ik ben dringend aan een weekje rust toe, kwestie van de rugzaak alweer eens deftig leeg te maken zodat we er weer eens een tijdje kunnen tegen aan gaan nadien.

  

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  veertiende speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

 

showbizzsite.gif Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 Nog een fijne zondag !!!

 

21:23 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.