10-11-10

LOTTOTREKKING DD 10-11-2010

Gelukkig is het verlof want voor de rest is het huilen met de pet op....
Het weer, de voetbal, de lotto.... niets is wat het moet zijn....

   
Resultaten van de trekking van woensdag 10 november 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

03 - 07 - 13 - 24 - 30 - 31 >> RESERVEGETAL : 12

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               1 winnaars  >>>    726.900,00 euro
5 juiste + >>>             18 winnaars  >>>         4.800,00 euro
5 juiste     >>>          351 winnaars  >>>             492,00 euro
4 juiste     >>>    14.001 winnaars  >>>               15,40 euro
3 juiste     >>> 180.594 winnaars  >>>                  2,50 euro

Het wil echt niet goed lukken terug. Eén keer twee punten en één keer één punt. Alweer niet goed genoeg voor het kleinste prijsje. Maar we verliezen natuurlijk de moed niet...Komt allemaal goed.

Waar het ook niet echt lukt is bij onze blauw-zwarte en favoriete voetbalclub... Club Brugge. Goede spelers, een goede trainer, een goede technische staf maar o zo slechte resultaten. Voor de paar keren dat we ze reeds live aan het werk zagen kwam telkens weer hetzelfde probleem naar boven : een gebrek aan mentalitieit en telkens op de verkeerde momenten worden de verkeerde beslissingen genomen door diegenen die het moeten doen op de voetbalakker. Ook vandaag weer beslist een verkeerd gekozen interventie (met een rode kaart voor Lestienne tot gevolg) dat de ploeg niet alleen onder druk komt te staan maar ook in de extra-speeltijd uit de beker gewipt woordt door GBADe mentaliteit van een aantal pseudo-vedetten, die natuurlijk wel iets kunnen, moet echt anders.
Maar ook hier verliezen we de moed niet : het komt wel goed

Waar wel veel mensen de moed bij verliezen de laatste dagen zijn de weersomstandigheden. De voorbije dagen hadden we hier vrij veel regen. Bovendien is er toch wel één en ander aan de hand als we de weerberichten horen. Regen en wind schijnen hier tot en met het weekend de bovenhand te halen en alhoewel het nu echt wel herfst is lijkt het me toch wel ééntonig. 
Bovendien kan je geen nieuwssite meer consulteren of men voorspelt voor de komende winter echt wel toestanden die we hier echt niet gewoon zijn. Alleen : men kan met moeite het weer voorspellen voor komend weekend en men is reeds bezig wat het in januiari en februari gaat worden....Het is natuurlijk simpel : men heeft 50 % kans dat men juist voorspelt en dan wordt men dus pseudo-klasse-voorspeller als het klopt he....
 
Maar ook hier verliezen we de moed niet maar of het met dat klimaat nog goed komt is voor mij een raadsel

showbizzsite.gif Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 Nog een fijne feestdag morgen !!!23:03 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Je was de economie nog vergeten ook ;) Ik heb maar bitterweinig geslapen afgelopen nacht door dat slechte weer!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 12-11-10

De commentaren zijn gesloten.