20-11-10

LOTTOTREKKING dd 20-11-2010 en .... "GET UP !!!"

Zaterdagse lottocijfers zijn gekend, de winnaars ook, maar wij zijn bij de verliezers.

 Resultaten van de trekking van  zaterdag 20 november 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

08 - 09 - 12 - 18 - 21 - 33 >>> RESERVEGETAL : 37.

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               2 winnaars  >>>     390.200,00 euro
5 juiste + >>>             10 winnaars  >>>       17.340,00 euro
5 juiste     >>>          465 winnaars  >>>             745,00 euro
4 juiste     >>>    26.440 winnaars  >>>                16,30 euro
3 juiste     >>> 391.334 winnaars  >>>                   2,50 euro

Net niet :  het is een slagon die we de laatste weken reeds een paar keer konden gebruiken, maar met "Net Niet" kom je even ver als "helemaal niet" : nergens dus. We hopen dat de "Onkans" zich binnenkort keert in "Kans"

JillLauren_2-RESIZE-230-130.jpgOndertussen is het Junior Eurovisiesongfestival bezig en hierin worden de Belgische kleuren verdedigd door Jill Van Vooren en Lauren De Ruyck. Het festival gaat door in Minsk in Wit-Rusland. Zij brengen met "Get Up" een lied van henzelf met de steun van Peter Gillis, Alain Van de Putte en Miguel Wiels. Voorwaar een sterk nummer. Wij duimen voor hen. Klik Hier voor het bekijken van de clip.

    

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  zestiende speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

 

showbizzsite.gif Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

 Nog een fijne zondag !!!

21:44 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.