04-12-10

LOTTOTREKKING DD 04-12-2010 en JUBILEUM-NIEUWS

Witte sneeuw op de Waaslandse weiden,
geen witte rook uit de Lottoschouw voor Moerhofwinst.

 Resultaten van de trekking van  zaterdag 04 december 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

01 - 04 - 07 - 23 - 25 - 26    >>> RESERVEGETAL : 34.

De winstverdeling...:                                       
                                        
6 juiste     >>>               1 winnaars  >>>     823.200,00 euro
5 juiste + >>>               6 winnaars  >>>       30.490,00 euro
5 juiste     >>>          479 winnaars  >>>             763,00 euro
4 juiste     >>>    21.627 winnaars  >>>                21,10 euro
3 juiste     >>> 333.521 winnaars  >>>                   2,50 euro

 

Mijn hoop van vorige week blijkt alweer ijdele hoop te zijn. We zijn aan een nieuw formulier toe  en heb het voordeel dat ik het oude niet hoef mee te nemen voor controle : tien trekkingen geven mij een rond cijfer als resultaat : geen cijfer na de komma en vóór de komma iets wat op de letter "O" gelijkt maar het is een cijfer. Dus Ik heb gewonnen maar het is tijd die ik gewonnen heb....bij de afgite van mijn formuliertje maandag.

Maar eigenlijk is het dit weekend een soort feestweekend. Morgen immers vieren we de huwelijksverjaardag van twee mensen die elkaar vonden op de dag voor het Sinterklaasfeest en dat samen één jaar later op dezelfde dag officieel bezegelden met een huwelijk. Zij vieren ondertussen hun lederen jubileum (voor een aantal onder jullie zal dat een beetje zoeken worden) maar wij vergeten die dag om een bepaalde reden niet. En dat gaan die mensen morgen vieren en wij mogen meedelen in de feestvreugde. Wij zijn blij dat we ze leerden kennen en vinden het supertoffe vrienden.

berenkoppel.gifHet zijn beiden fervente bloggers en bovendien stevige wandelaars. Ik zou hier galant een drietal blogs kunnen geven. Maar toch wens ik haar blogje eens in de kijker te zetten. Literair hoog niveau en met inhoud. Een bezoekje meer dan waard en kan makkelijk door op de afbeelding te klikken...
Het blogje van haar partner (een geschiedenis-adept inzonderheid militiaren en wereldoorlog) en dat van hun wandelervaringen  zijn uiteraard ook het bekijken en lezen waard... 

 

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden (Althans degenen die niet afgelast werden...) van de  achttiende speeldag in de Belgische competitie alweer voor een  gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

 

showbizzsite.gif Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

 Nog een fijne zondag !!!

 

22:49 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Iets in mij zei dat ik hier een halteke moest komen doen.
Na een koffiekoekske en een sinterklaasverwenning ( ik ga géén details geven )
is dat toch ook wel een verrassing te noemen.
Hoogstaand literair wil ik weerleggen ook al zijn het zulke mooie woorden.
Het gevoel elkaar te kennen is wederzijds. Samen met jullie werd het een uitzonderlijke dag, zeker te weten dat onze getuige in die oldtimer-flikkekar het moment van de dag beleefde. De Belfortstraat trilde nog lang na ;-)
Bedankt voor deze leuke attentie , het gifje sla ik op.
Drie dikke kussen voor jullie en tot straks ...
Ik ga verder mijn ☼ 's over beer uitschudden. Doedoei.

Gepost door: Sunny-Kay | 05-12-10

Hallo,
Ginds in het verre ondergesneeuwde Waasland... alle strooidiensten werden in staat van paraatheid gebracht om vooral de weg richting Gent sneeuw- en ijsvrij te maken en daar nog een verlengstukje aan te breien richting enen bizarren hommard. De sneeuw zal worden opgehouden tot een van de komende dagen, zodat deze avond toch in iets veilige omstandigheden kan worden doorgebracht. Uiteraard zijn we daarvoor een zekere Deboosere van harte dankbaar. We zijn dan ook blij dat we jullie mogen verwelkomen na alweer een jaartje samen te hebben vertoefd. Zo zie je maar dat de tijd nooit echt stil staat en dat we stilaan een andere magische dag zullen naderen, waarop een ander feest gepland is, een dag die onrechtstreeks zal te maken hebben met het gebeuren op ene groene dreve. Maar zover zijn we natuurlijk nog niet, voorlopig houden we het hier op een vervroegd sinterklaasfeest en dat zou er nooit gekomen zijn, ware het niet dat een inwoner uit het Waasland ons de knepen van het bloggen had bijgebracht. Zo zie je maar hoe één en ander uit elkaar voorvloeit. Laten we dan straks ook nog maar eens toasten op het voorbije, het komende en nog zovele andere jaren, waarin je alvast de kennis hebt dat er ook in deze vaak onverdraagzame maatschappij toch nog enkelingen zijn die je als vrienden kan beschouwen. De ene dag is vaak de andere niet en ook al zijn er af en toe wel eens wat problemen, het is nog altijd de moeite om van het leven te genieten. Jullie zijn alvast welkom, zoals dat in het verleden al eens is voorgevallen. Er is jammer genoeg vanavond geen prijsvraag verbonden aan de feesttafel... lol lol

Gepost door: Kathy & Joris | 05-12-10

Hallo

De stemming van De Grote Kerstballen Blog Top 10 is geopend! Stemmen kan oneindig veel op gelijk welke artiest.

Alvast bedankt

Gepost door: Ourlipsaresealed | 06-12-10

De commentaren zijn gesloten.