11-12-10

LOTTOTREKKING DD 11-12-2010

Trouwe lezers weten het wel. De lottocijfers en de winsten zijn hier een vaste posting.....

 Resultaten van de trekking van  zaterdag 11 december 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

>>> 02 - 12 - 16 - 28 - 29 - 37      RESERVEGETAL : 42.

De winstverdeling...:                                       
                                        
6 juiste     >>>               0  winnaars  >>>              0,00 euro
5 juiste + >>>             11  winnaars  >>>   17.470,00 euro
5 juiste     >>>          400  winnaars  >>>         961,00 euro
4 juiste     >>>    19.816  winnaars  >>>           24,20 euro
3 juiste     >>> 314.633   winnaars  >>>             2,50 euro

 

Het is ééntonige berichtgeving , ik weet het maar, het is echte realiteit. Voor de zoveelste keer zijn we er in geslaagd om ons geld ongewild aan het goede doel te schenken. Want dat is alweer de enige echte troost die ik kan hebben : hopelijk doet de Lotto er iets nuttigs mee, want aan mij betaalt de Lotto weerom geen eurocent uit aangezien ik slechts 1 juist getalletje had aangekruist.
Nog een bijkomend element om volgende week weer mee te spelen : er is bij deze zaterdagtrekking GEEN winnaar in rang 1.

Vooraleer ons op de actualiteit te storten van voetbalwedstrijden, andere wedstrijden (met prijzen) en de actualiteit toch nog dit Moerhofkes-nieuws meegeven. Morgen zijn we met zijn vieren (Stephen en zijn vriendin, mijn echtgenote en ikzelf) te gast in de gebouwen van de VRT voor de Live-uitzending van  "De zevende dag".  In het nieuwe decor zullen we ongetwijfeld op te merken zijn,maar natuurlijk zal dat zeer anoniem gebeuren. In elk geval worden we er morgen reeds vrij vroeg verwacht en gaan we deel uitmaken van het publiek.

  

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden (Althans degenen die niet afgelast werden...) van de  achttiende speeldag in de Belgische competitie alweer voor een  gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

 

 

showbizzsite.gif Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....

 

 Nog een fijne zondag !!!

21:32 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Morgen is het de laatste dag van de stemming voor de Grote Kerstballen Blog Top 10. Stemmen kan nog op mijn blog tot morgenavond! Alvast bedankt.

Gepost door: Ourlipsaresealed | 14-12-10

Ik merk dat de Moerhofkes weer een dagje ViPs waren en wss met hun strenge blik, wat de Luc betreft in de camera keken. Ze zagen daar dat de politiekers er nog niks van bakken terwijl twee arme dutsen de sneeuw en de kou trotseerden om een en ander op hun palmares te schrijven. Ook wij wonnen er niks mee alleen de kik bleef over die we naderhand dubbel en dik mochten uitzweten. Er gebeurd veel in de wereld soms niet eens noemenswaardig, dat komt dan niet in de gazetten enzo maar is wel realiteit.
Kay die verwacht dat er morgen ergens in een Dreve het één en ander zal besproken worden groet met zonnekes ☼ en tot ziens.

Gepost door: Sunny-Kay | 15-12-10

De commentaren zijn gesloten.