15-12-10

LOTTOTREKKING DD 15-12-2010

We zijn alweer niet bij de gelukkigen, alhoewel het weer maar een heel klein beetje scheelde op gebeid van de Lotto

Resultaten van de trekking van woensdag 15 december 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

03 - 04 - 15 - 29 - 39 - 41 >> RESERVEGETAL : 28

De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               4 winnaars  >>>       92.300,00 euro
5+ juiste   >>>            12 winnaars  >>>         6.830,00 euro
5 juiste     >>>          184 winnaars  >>>            891,00 euro
4 juiste     >>>      8.604 winnaars  >>>              23,70 euro
3 juiste     >>> 127.170 winnaars  >>>                2,50 euro

Hier ten huize moerhofke hadden we twee juiste cijfertjes : we waren er heel dicht bij en één dezer trekkingen is het prijs, ik voel het....maar wat deze trekking betreft is er alweer maar één conclusie te trekken : niets gewonnen.

We hebben nog niets gepost wat ons weekend betreft en de live-uitzending van de zevende dag in het bijzonder. En jullie konden er niet naast kijken : wie keek heeft de Moerhofkes gezien. Ze waren allemaal zeer duidelijk in beeld en wat mezelf betreft : het was zelfs een beetje veel in beeld mijn gedacht (om het met de woorden van Boma te zeggen). Maar het was weer een heel fijne dag met uiteraard een meet, greet en drink met Chris, de mediaman die steeds weer bijzonder veel tijd maakt voor zijn fan Katrijn.
Wie het programma nog eens wil bekijken met de Moerhofkes : klik Hier

Let vooral op de onderdelen met respectievelijk :
Yves De Smet De mediaman, het debat met de oudere politici, het sportgedeelte en het debat inzake Twikileaks met oa minister van Buitenlandse zaken Steven Van Ackere en de Amerikaanse ambassadeur... altijd is er iemand of meerdere te herkennen....  showbizzsite.gif Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

Voor morgen een fijne dag gewenst.

 

22:24 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.