30-12-10

LOTTOTREKKING DD 29-12-2010

Hier zijn de laatste  lottocijfertjes van dit jaar ...beetje laat maar dat was de schuld van "Smoorverliefd" gisterenavond...

Resultaten van de trekking van woensdag 29 december 2010.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

04 - 05 - 08 - 14 - 27 - 40 >> RESERVEGETAL : 23

 De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               0 winnaars  >>>     000.000,00 euro
5+ juiste   >>>              5 winnaars  >>>       15.410,00 euro
5 juiste     >>>          202 winnaars  >>>            763,00 euro
4 juiste     >>>    10.411 winnaars  >>>              18,50 euro
3 juiste     >>> 155.722 winnaars  >>>                 2,50 euro

Twee keer één cijfertje goed aangekruist. Bijgevolg sluiten we alweer een lottojaar af met verliescijfers. De normaalste zaak van de wereld natuurlijk, want wie niet waagt niet wint...Wiee niet meedoet aan de lotto kan ook de grote lottopot niet winnen.

 

In de titel schreef ik dat de laattijdigheid te wijten was aan "Smoorverliefd". Natuurlijk ben  ik nog altijd smoorverliefd (wat dacht je wel...) , maar dat bedoelde ik niet. Maar er was een andere reden. We wonnen hier een duoticket voor de film "Smoorverliefd"  en we hebben dat gisterenavond gebruikt om naar de Vlaamse productie van Hilde Van Mieghem te gaan kijken. En ik moet zeggen dat het me eigenlijk een beetje tegenviel. Ik vond het een typisch Vlaamse productie zoals ze allemaal gemaakt weren in de "seventies" : een zeer simpele plot, te lang uitgesponnen met links en rechts een blote borst en een paar vrijpartijen....Echt slecht is het niet maar een goede film vind ik het dan ook weer niet. Maar we besluiten zoals we moeten besluiten : een gekregen paard kijk je niet in de bek en we waren er een tussenuit.

 

Ondertussen is EINDELIJK de keuken helemaal afgewerkt. We hebben tot vorige week moeten wachten op onze decorateur die de deuren diende te behandelen en na heel wat verzoeken, gebel, geschrijf en tenslotte de melding dat we schadervergoedingen gingen eisen kwam de zaak dan toch goed. Enfin alles staat mooi en eergisteren hebben we de ganse dag gespendeerd aan het behangen wan de muren in drie verschillende motieven...geen sinecure, maar EIND GOED, AL GOED.
Dergelijke klussen (verven en aanverwante) staan me de komende maanden nog wel meer te wachten (voor de trouwe bezoeker : niet ten huize Moerhofke zelf maar bij één van de kids...).
 

 

 

sporza.jpgOndertussen werden de eerste wedstrijden van de 23ste speeldag in het voetbal afgewerkt . Een tweetal wedstrijden zijn afgelast en de kalender is gespreid over verschillende dagen.  Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.

  showbizzsite.gif

 Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

  

Een fijne dag gewenst.

08:59 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De keuken is in orde en de vrouw zal wat meer dan blij zijn. Eindelijk maar naar verluidt heel functioneel en naar alle wensen.
En wat doet meneer ondertussen?
een heeeeeeeeeeeeeeele week vrijaf nemen
tickets winnen en de ballen schudden. Van de loto wel te verstaan.
me deis wens ik aan eederien een fijn jaarende
ne gelukkige nievejaar en géft er ne knal oep.
Iet zei mau oek dawe makkander zeen oep de vietiende janeware ,
tssen pot en pint.
See u en een zonnekesgroet ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 30-12-10

De commentaren zijn gesloten.