19-01-11

UITSLAG GOUDEN SCHOEN EN LOTTOTREKKING DD 19-01-2011

Een drukke avond... want we proberen ook het gala van de Gouden Schoen te volgen en natuurlijk zijn de lottocijfertjes hier  ook nog...

Resultaten van de trekking van woensdag 19 januari 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

17 - 22 - 28 - 32 - 33 - 40 >> RESERVEGETAL : 08

 De winstverdeling...: 

6 juiste     >>>               0 winnaars  >>>      000.000,00 euro
5+ juiste   >>>              9
 winnaars  >>>          8.370,00 euro
5 juiste     >>>          208 winnaars  >>>             724,00 euro
4 juiste     >>>    10.183 winnaars  >>>               18,40 euro
3 juiste     >>> 158.448 winnaars  >>>                  2,50 euro

Zoals we reeds gewoon zijn is er ook deze keer geen winst weggelegd voor de Moerhof-bewoners. Deze keer hebben we er één keer twee juist en één keer één juist...De stijgende curve zet zijn weg voort, maar het is wel tergend traag.... Misschien volgende keer prijs want...er is weer geen winnaar in rang 1.

Ondertussen hielden we hier ook de verkiezing van de Gouden schoen in de gaten. Het was alweer een gala met heel wat sportVIPS.  In stilte hoop ik zelf dat ook Ronald Vargas op het podium komt als goeie derde....En alzo de eer van ons favoriete club, Club Brugge hoog houdt...Binnenkort lees je er hier alles over.
De uitslag :

Gouden schoen : Mbark BOUSSOUFA
tweede               : Romelu LUKAKU
derde                  : Jelle VOSSEN
vierde                 : Ronald VARGAS

 

showbizzsite.gif

 Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn.

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

  

Een fijne dag gewenst.

 

21:34 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heeft de winterbarbecue van MNM u gesmaakt? Ik vond het wel een leuke actie! Misschien heb ik u dan wel gehoord op de radio ;)

Groetjes!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22-01-11

De commentaren zijn gesloten.