22-01-11

LOTTOTREKKING 22-01-2011 en WINTERBARBEQUE

Lottoballetjes, verliespostjes en winstpostjes..... je leest er hier alles over

Resultaten van de trekking van zaterdag 22 januari 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

16 - 17 - 18 - 30 - 34 - 35 >> RESERVEGETAL : 15

 De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               1 winnaars  >>>      972.700,00 euro
5+ juiste   >>>            10 winnaars  >>>        21.610,00 euro
5 juiste     >>>          321 winnaars  >>>          1.346,00 euro
4 juiste     >>>    14.614 winnaars  >>>                36,90 euro
3 juiste     >>> 259.489 winnaars  >>>                   2,50 euro

Twee keer één kruisje juist : daar moeten we het weer mee stellen. Ik heb niet de indruk dat het een goed formulier wordt, maar 't kan verkeren natuurlijk, Bredero zei het al lang geleden.

Trouwens, jullie hebben nog wel iets te goed al zal dat vooral bij één bepaalde persoon alweer een reactie opwekken maar ook daar doen we het een beetje voor zeker in dit geval....lol lol (beste lezeres het is een goedbedoeld grappeke zenne)

MAfbeelding 023.jpgaar zoals dus al eerder aangekondigd is hier dus vorige vrijdag (gisteren dus) een levering gearriveerd per express met een, het moet gezegd, prachtig Barbeque-toestel enerzijds en met een zeer smakelijke lading kwaliteitsvoedsel dat dienstig was voor een winterbarbeque vorige vrijdag ten huize Moerhofke - zie foto. ik verklap even de inhoud : rundsmedaillon, ribbetjes, worsten en scampibochette. Tel daarbij nog vijf grote HEINZ-drukflessen sauzen : mayonaise, tartaar, ketchup, cocktail en Andalouse...je kan zo begrijpen dat het vrijdag lekker was ten huize moerhofke en dat allemaal dankzij MnM.... Bedankt daarvoor 

  

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  drieëntwintigste speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie. 

  showbizzsite.gif

  Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

Een fijne zaterdag avond en een aangename zondag gewenst. 

 

 

22:47 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Een lezeres komt thuis na het uitwaaien en uitregenen ergens ter velde. Niets vermoedend opent zij haar mailkes, blij dat er een reactie op haar blog is bijgekomen. Dan leest maatje de zijne, wordt daar een suggestie gemaakt als zou ik mij geroepen voelen om hier mijn opwachting te maken. Dat was geen belleke dat rinkelde maar een heel klokkenspel.
Just gelak as hee dazze een iel vérke hebben binnengeslépt. khem da al ieder gezei dagge moet sjans hemme int leive. ge wét da waulle mier bepeult mateke gien biene noch graatte oep zaun talloer wilt en hie weurt gesprauke van sates, das oep stokskes van da vlies.
Menier vant moerhofke hei wel iel veul lol as heum ba mau passeirt en ik weit dattet é grapke is ... correctie tis a graptjepol al oep ze geints gezeit. allei in de winter barbequen ne mens grokt van minder bevroze as der gienen elentrik is bauveubeilt. Ist een goei reacté oef mottekik nog is terug kaume? ge leut het ma weite he ... lolmanske.
allei nog wa zonnekes azzo en dan mars achter auve peecei veu de volgende concour ... doedoei

Gepost door: Sunny-Kay | 23-01-11

Hij die vandaag ontbrak op de werkvloer ener Dreve, wordt gegroet door hem die vandaag er wel de nodige tijd doorbracht vandaag, doch die morgen verstek zal laten gaan. We zijn hier aangeland, weliswaar met een beetje vertraging, aangezien skynet er gisterenavond voor heeft gezorgd dat onze blogs uit het net lagen, en waarschijnlijk die van ons niet alleen. Tja het kan verkeren, je hebt hem al vernoemd, die kerel wiens naam begint met een B. Zo, hij is dus aangekomen, den fameuzen barbecue à la Heinz! Ziet er inderdaad een leuk hebbeding uit en waarschijnlijk dik verdiend, omwille van de geleverde prestaties vooraf, alhoewel sommigen dat natuurlijk anders bekijken nietwaar. Enfin we kunnen enkel hopen op een warme, lange en hete zomer, zodat het ding geen hinder kan ondervinden van stof wegens te weinig gebruikt. Alhoewel, de Moerhofkes kennende, van barbecue weten ze iets af, aan den lijve reeds ondervonden. Neen, dit moet niet gezien worden als een uitnodiging, alleen een hint dat je er veel (eet)plezier mag aan beleven. Hop naar de volgende stunt dan maar... wie weet een complete poolbar voor naast de bakoven, lol zou er hier eentje zeggen. We zien elkaar dan waarschijnlijk woensdag aanstaande op enen werkvloer ergens in de omgeving.

Gepost door: Kathy & Joris | 24-01-11

De commentaren zijn gesloten.