26-01-11

LOTTOTREKKING dd 26-01-2011 en ANDER NIEUWS

En of het een drukke avond is.... Van de Lanotte stopt, Henin stopt....maar ik stop niet zelle.... Hier blijven we doorgaan.

Maar we zijn dan ook maar heel gewone mensen die nog lang niet "binnen" zijn of meerdere inkomstenkanalen hebben... geen sporters die met PR en reclame meer verdienen dan met presteren, geen politiekers die de zitpenningen links en rechts combineren en cumuleren : neen, heel gewone werkmensen die maar twee problemen willen vermijden : ziek worden en ongelukkig zijn.
Dus wij blijven de boeren die gewoon verder ploegen....

 Resultaten van de trekking van woensdag 26 januari 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

02 - 03 - 17 - 30 - 33 - 36 >> RESERVEGETAL : 42

 

De winstverdeling...: 

 6 juiste     >>>               0 winnaars  >>>      000.000,00 euro
5+ juiste     >>>               4
winnaars  >>>        23.170,00 euro
5 juiste     >>>          130 winnaars  >>>          1.425,00 euro
4 juiste     >>>      7.919 winnaars  >>>                29,20 euro
3 juiste     >>> 132.152 winnaars  >>>                  2,50 euro

Ik mag de commentaar van vorige woensdag letterlijk laten staan : "Zoals we reeds gewoon zijn is er ook deze keer geen winst weggelegd voor de Moerhof-bewoners".
Deze keer hebben we er twee keer één juist cijfertje aangekruist en er is weer geen winnaar in rang 1.

showbizzsite.gif

 

 Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn.

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

  

Een fijne dag gewenst.

22:12 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.