30-01-11

LOTTOTREKKING dd 29-01-2011

Beetje later dan anders, maar er waren andere prioriteiten. We zaten gisterenavond immers in Jan Breydelstadion voor de voetbalwedstrijd Club Brugge-GBA. 

Resultaten van de trekking van zaterdag 29 januari 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

07 - 17 - 28 - 29 - 40 - 42 >> RESERVEGETAL : 41

 De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               4 winnaars  >>>      207.500,00 euro
5+ juiste   >>>            18 winnaars  >>>        10.240,00 euro
5 juiste     >>>          625 winnaars  >>>              590,00 euro
4 juiste     >>>    26.137 winnaars  >>>                17,60 euro
3 juiste     >>> 381.261 winnaars  >>>                   2,50 euro

Het blijft hier huilen met de pet op want ook deze keer verandert de Lotto mijn leven niet (niet dat we daar zitten op te wachten hoor, maar je weet maar nooit he...)    één keer één kruisje juist : We zullen ons dan ook maandag op een doodgewone wijze (zoals elke maandag trouwens) ter werkplekke begeven en vandaag de batterijtjes opladen om dat daar weer een weekje vol te houden.

 

 

sporza.jpgOndertussen zijn de voetbalwedstrijden van de  vierentwintigste speeldag in de Belgische competitie alweer voor een groot gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie. 

 

Zoals aangehaald in de titel waren we (Stephen en ikzelf) gisteren (als winnaar van een wedstrijd natuurlijk) te gast bij onze favoriete voetbalploeg Club Brugge in het Jan Breydelstadion in Brugge voor de voetbalwedstrijd Club Brugge-GBA. GBA, gecoacht door ex-Club-trainer Jacky Matthyssen was duidelijk gekomen om niet te verliezen en bij Club was het nu niet echt een dag waarop de maximale inspiratie aanwezig was om de verdediging van GBA ten allen prijze open te wringen...met andere woorden : het was berekoud en veel om zich aan op te warmen was er niet.
Toch werden de broodnodige punten thuis gehouden dankzij  een doelpunt van Ronald Vargas en was er de opmerkelijke intrede van VADIS ODJIDJA , die na een weliswaar klein fluitconcert door het ganse stadion vergast werd op een algemene steun toen "VADIS !" verschillende malen door de volledige tribunes gescandeerd werd.
De punten zijn binnen en dat was het voornaamste...

  showbizzsite.gif

  Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

  

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

 

 

Een fijne en een aangename zondag gewenst. 

10:04 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo huize Moerhofke,
Het was inderdaad berekoud gisteren, doch geharde supporters moeten ook in koude uren hun ploeg voorzien van de nodige steun. Hier hebben wij onze wandelschoenen even in de kast laten staan, omwille van de zogenaamde permanentie. We kunnen dan ook van de gelegenheid gebruik maken om wat administratie te verzorgen en vooral de vrouw des huizes wat te voorzien van enkele nieuwigheden op het gebied van de Spaanse taal. Zo gaat ook deze zonnige zondag aan ons voorbij en wordt het opnieuw uitkijken naar een verblijf op ener dreve niet ver hier vandaan. Dat de lotto ook ons nog altijd in de steek laat is een bekend feit, maar vroeg of laat lukt het toch wel eens. Kwestie van het allemaal een beetje positief te bekijken. Alvast de groeten aan het thuisfront en tot ergens in het begin van een volgende werkweek, tenzij natuurlijk de postbode jullie geluk komt wensen met een veertiendaags verblijf in zonniger oorden...

Gepost door: Kathy & Joris | 30-01-11

hallo de moerhofkes: ik zie dat mijn maatje hier zijn pennevrucht al achter gelaten heeft.
Wie ben ik om daar nog wat aan toe te voegen. De sloeber hehe.
Goed tussen de ballen en de bollen door wil ik u er op de hoogte van stellen, ge kent mij?!,
dat uw deskundig advies als kenner van dat zelfde maatje gevraagd wordt.
Aangezien het www wereldkundig is zal uwen commentaar gespeend van enige lol, voor altijd overal te lezen staan. Hoe verkrijg ik nu uw commentaar terzake, door mss naar hier te verwijzen. Natuurlijk zullen mijn nog weinige maar aandachtige lezers in de ban van uwer deskundige hoogheid geraken. Dat is zo als men een collega te pas of te onpas voorziet van woorden en gedoe, of wa congé die nog altijd niet op de dag valt dat uwer nederig zonneklopperke zo graag zou willen maar de molens van de administratie malen traag, zeer traag ter Dreve. Hint ... de maandag is wenselijk of anders gelieve mij te sponsoren voor een nieuw gebit want het mijn geraakt versleten door het aanhoudende tandengeknars. Let wel dat ik altijd blij ben met opbouwende kritiek zo leert een mens nog wat. Ik zou u dus vriendelijk doch dringend willen verzoeken mijn op hande zijnde Posting van vandaag ( ook ne maandag trouwens) aandachtig te willen lezen.
Ondertussen verblijf ik met een zonnekesgroet als altijd de vrouw uwer maatje
en teken ik met liefs. Kay ☼ loooooooooooooooooooool ☺

Gepost door: Sunny-Kay | 31-01-11

De commentaren zijn gesloten.