14-02-11

LOTTOTREKKING DD 12-02-2011

Veel later maar ook veel redenen ter verklaring. Desondanks hierbij de resultaten van de lottotrekking van 12-02-2011.

 Resultaten van de trekking van zaterdag 12 februari 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

02 - 06 - 15 - 18 - 20 - 30 >> RESERVEGETAL : 17

 De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               3 winnaars  >>>      302.700,00 euro
5+ juiste   >>>              4 winnaars  >>>        50.450,00 euro
5 juiste     >>>          472 winnaars  >>>              855,00 euro
4 juiste     >>>    21.576 winnaars  >>>                23,30 euro
3 juiste     >>> 320.654 winnaars  >>>                   2,50 euro

Kort en zeer bondig : het is allemaal net als de vorige zaterdaggeen enkel getal kwam uit de trommel hetwelke ik had aangekruist. Vermoedelijk heb ik de speelgod één of andere verwensing toegestuurd en wordt mij dit nu zwaar aangerekend. Maar aan die speelgod dan dit bericht : we gaan door tot het bittere eind....

Om nu terug te komen op die redenen van de laattijdigheid, wel er was hier toch wel één en ander aan de hand deze week ten huize Moerhofke.

Eerst en vooral was er het spook van de buikgriep die uitgerekend huize Moerhofke had uitgekozen om een frontale aanval in te zetten op de bewoners. Voorbije maandagnacht was eerst Stephen aan de beurt en op donderdagmiddag werd ondergetekende op zeer korte tijd zwaar getroffen ter werkplekke. Blijven was geen optie en dus onmiddellijk naar huis en thuis gekomen bleek ook mijn lieve echtgenote getroffen door het virus. Gelukkig bleek het allemaal van relatief korte duur want na 24 uur braken en toiletbezoek bleek het virusje zijn leven er bij ingeschoten te hebben...

Gelukkig want voor zaterdag en zondag hadden wij een Valentijnsweekend gepland in de priorij Corsendonk in Oud-Turnhout. In nog niet optimale conditie maar toch zonder last of "bijwerkingen" hebben wij er echt wel weer genoten en lekker ontspannen met natuurlijk het verbruik van een paar "Paters" en een paar "Agnussen". Maar ook daar sloeg het noodlot toe : er was een kortsluiting geweest met als een gevolg een,weliswaar vrij lichte, keukenbrand  in de nacht van zaterdag op zondag waardoor er op de ontbijttafel één en ander ontbrak. Het ontbijt is er nochtans steeds prachtig maar tegen dergelijk onheil valt natuurlijk weinig te beginnen. Volledigheidshalve laten we jullie toch meelezen met het menu dat voor ons zaterdagavond piekfijn bereid werd en dat bijzonder lekker was en geserveerd werd door een vriendelijk en gastvrij team :

Aperitief met liefdesbubbels
Verliefd hartje van Sint-Jacobsvruchten op bedje van ricola en zongedroogde tomaten.
Beste van Kabeljauw, maagdelijk omvat door het beste van Corsendonk.
Filet van Parelhoen met jus van oesterzwam, morieltjes en eekhoorntjesbroodgratin.
Tongstrelend sweet dessert.
Koffie met versnaperingen.

 

sporza.jpgOndertussen zijn uiteraard de voetbalwedstrijden van de  zessentwintigste speeldag in de Belgische competitie alweer gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie. 

   showbizzsite.gif

  Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

 

Een fijne en een aangename week gewenst. 

15:16 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

aijs
het ging daar even niet goed
men vertrok met spoed
de darmpjes waren aan het grollen,
zo fel dat de oogjes gingen rollen
dat komt door een spook, men moet dat bestrijden met een teentje look
en een gebed kan helpen tot die god die u aanbidt
eentje om een spel te winnen, eentje om met lof te zingen
en eentje voor een wijs menu
dezen avond gaat de dees ter Latem zich ook aan sweets begeven
in ene zijn oogjes kijken en alles heel intiem beleven.
Er hangt iets in de lucht ...

beterschap aan allen en een zonnekesgroet

Gepost door: Sunny-Kay | 14-02-11

De commentaren zijn gesloten.