26-02-11

LOTTOTREKKING DD 26-02-2011 en WIELERNIEUWS

Ook nu weer zijn we hier met de lottoresultaten van de trekking van daarstraks....Het resultaat hier....lees je verder.

 Resultaten van de trekking van zaterdag 26 februari 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

01 - 02 - 24 - 25 - 41 - 42 >> RESERVEGETAL : 17

 De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>              14 winnaars  >>>        67.500,00 euro
5+ juiste   >>>                 21 winnaars  >>>        10.010,00 euro
5 juiste     >>>          456 winnaars  >>>              922,00 euro
4 juiste     >>>    18.156 winnaars  >>>                28,90 euro
3 juiste     >>> 226.817 winnaars  >>>                   2,50 euro

Ik weet, we vallen ten overvloede in herhaling maar voor de vierde opeenvolgende trekking halen we hier hetzelfde resultaat :  één keer twee puntjes en één keer één punt.

Op vlak van bloggen op zich hebben we ook een mededelingske. We zien immers dat op basis van de tellers ( en die zijn waard wat ze waard zijn, maar geven toch een indicatie) wij op weg zijn naar de negenhonderdduizendste hit... inderdaad bijna 900.000 passages werden blijkbaar geregistreerd... Indien iemand dat cijfertje zou kunnen vangen : het zou mij een pleziertje doen....

Vandaag hebben we ons weer goed geamuseerd als passief sportliefhebber.  Het is namelijk het openingsweekend van het Belgisch wielerseizoen en dan is er op zaterdag traditioneel de Omloop Het Nieuwsblad (gewonnen door Langeveld - Rabo) en op zondag Kuurne-Brussel-Kuurne. De voorgaande jaren waren we steeds ter plekke voor het aanmoedigen van de renners, deze keer opteerden we voor het volgen van de wedstrijd via de televisie. Leuk is een aantal punten te herkennen waar we vorige jaren zelf stonden zoals daar zijn : De Haaghoek, De Taaienberg, De Wolvenberg...allemaal plaatsen waar toch wel steeds wat spektakel te beleven valt (ook dit jaar weer).

 

sporza.jpgVia deze site kan je op zondag ook Kuurne-Brussel-Kuurne volgen zelfs met rechtstreekse flitsen vanop de motor met Carl Berteele. Verder is er alles te bekijken : livebeelden, parcours, kaartjes, hellingen... Je kan volgen door op de afbeelding hiernaast te klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.
De renners beginnen er aan om 1200 uur, de Sportredactie eveneens.  

   showbizzsite.gif

  Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken. 

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

 

Een fijne en een aangename weekendverderzetting gewenst. 

21:54 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo bewoners van het Moerhofke,
Hier houden we vandaag even de beentjes stil, na een tochtje van 22 km gisteren, hoofdzakelijk op en af. De Ardennen hebben hun tol geëist en dat voelen we nog een beetje na. Dus hier geen nationale wandeldag vandaag, er bestaat immers ook nog leven buiten het wandelen. Hopelijk konden jullie het gisteren een beetje droog houden, maar waarschijnlijk was dit niet het geval. Ook wij liepen enkele uren in de regen en dat is niet altijd even plezant te noemen. Maar we kunnen nu een paar dagen bekomen en even genieten van het huiselijke leven, de werkvloer laten we even voor wat hij is en we zullen daar zeker niet om treuren. De laatste tijd loopt het een beetje fout daar op de dreve en dat is niets nieuws onder de zon. Gelukkig komt stilaan het einde van de tunnel in zicht en dat geeft een beetje op een nabije toekomst. Wij gaan vanmiddag even wat rommelen in Sint-Niklaas en houden het voor de rest een beetje voor bekeken. Alvast veel plezier bij het genieten van de exploten van de belgische wielervedetten en tot ergens halverwege de komende week. Er is iemand die hier wat zonnekes wil meesturen, maar of dat veel zal helpen, dat is nog wel de vraag. Fijn weekend gewenst en tot binnenkort...

Gepost door: Kathy & Joris | 27-02-11

De commentaren zijn gesloten.