06-03-11

LOTTOTREKKING DD 05-03-2011

Lottoresultaten : weer wat later maar ze zijn er toch .

 Resultaten van de trekking van zaterdag 05 maart 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

02 - 03 - 05 - 09 - 16 - 40 >> RESERVEGETAL : 22

 De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               2 winnaars  >>>        390.300,00 euro
5+ juiste     >>>          19 winnaars  >>>
            9.120,00 euro
5 juiste     >>>          493 winnaars  >>>               703,00 euro
4 juiste     >>>    25.648 winnaars  >>>                 16,90 euro
3 juiste     >>> 378.024 winnaars  >>>                   2,50 euro

En voor deze keer een primeur : we hebben het reservegetal juist...voor de rest helemaal niets.

Nog een geluk dat we gisterenavond naar Antwerpen konden (met gewonnen kaarten natuurlijk, daar hebben we meer geluk in... lol) en genoten hebben van een schitterende Alex Agnew. Voor de vijfde keer kreeg deze Antwerpse komiek (stand up comedian is een recentere en modernere term) het Antwerpse Sportpaleis gevuld met om en nabij de 12000 mensen. Prachtige show, met vuurwerk... letterlijk en figuurlijk. Recht voor de raap en recht door zee en vooral geen blad voor de mond. Alex Agnew zoals hij gekend is. (Alhoewel soms wel een beetje grof, maar het moet wel eens kunnen).

sporza.jpgOndertussen zijn uiteraard de voetbalwedstrijden van de  ACHTENTWINTIGSTE speeldag in de Belgische competitie reeds voor een gedeelte gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie. 

   showbizzsite.gif

  Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 

 Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen. Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken..... 

 

Een fijne en een aangename weekendverderzetting gewenst. 

09:57 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.