12-03-11

LOTTORESULTATEN dd 12-03-2011

De lottoballetjes rolden uit de trommel, de winnaars zijn gekend, mijn centjes zijn voor hen bestemd...


 
Resultaten van de trekking van zaterdag 12 maart 2011.


Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

03 - 08 - 12 - 15 - 25 - 42 >> RESERVEGETAL : 31

 De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               3 winnaars  >>>       284.300,00 euro
5+ juiste     >>>          18 winnaars  >>>
         10.530,00 euro
5 juiste     >>>          459 winnaars  >>>               825,00 euro
4 juiste     >>>    21.047 winnaars  >>>                 22,50 euro
3 juiste     >>> 322.639 winnaars  >>>                    2,50 euro

Eentje juist...dus zoals ik al zei we hebben weer de winnaars gesteund en niet te vergeten al de goede doelen die door de Nationale Loterij gesteund worden...Je kan zelf vaststellen : ik zie nogal dikwijls het goede in het slechte nieuws....alhoewel... 

sporza.jpgOndertussen zijn uiteraard de voetbalwedstrijden van de  NEGENENTWINTIGSTE speeldag in de Belgische competitie reeds helemaal gespeeld. Wie de resultaten wil bekijken kan op de afbeelding hiernaast klikken....Een site met kwaliteit op vlak van sportinformatie.   

En voor één keer hebben we daarbij zeer goed nieuws te melden..Ondanks de zeer zwakke start is Club Brugge, onze favoriete ploeg, definitief geplaatst voor playoff-1. Playoff-1 is een nacompetitite met zes ploegen en dus 10 wedstrijden waarbij definitief beslist wordt wie kampioen is. Na Anderlecht, RC Genk, AA Gent is Club Brugge de vierde ploeg die zich plaatst. Voor plaats vijf en zes komen nog drie ploegen in aanmerking : Lokeren die nu vijfde is met 47 punten, Standard die zesde is met 46 punten en KV Mechelen dat zevende is met 45 punten.

 

 showbizzsite.gif

  Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.

 

Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

 

de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Nieuws dat je absoluut niet mag missen zoals daar zijn de aardbeving in Japan en de problemen in de Arabische wereld...
Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken....
.
  

Een fijne en een aangename weekendverderzetting gewenst. 

22:42 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De Redactie kwam heel goed van pas afgelopen dagen om alles te volgen van Thailand enkel jammer dat hun video en de site zelf nog steeds veel te traag gaan in vergelijking met de NOS in nederland of de BBC.

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 13-03-11

De commentaren zijn gesloten.