26-03-11

LOTTOTREKKING DD 26-03-2011+ANDER NIEUWS

Lottoresultaten van deze week zijn hier gepost
want de winnende combinatie werd door de Nationale Loterij gelost...
Spijtig genoeg : deze trekking heeft ons weer geld gekost. 


 
Resultaten van de trekking van zaterdag 26 maart 2011.


Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

11 - 16 - 17 - 19 - 33 - 42 >> RESERVEGETAL : 32

 
De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               3 winnaars  >>>       265.400,00 euro
5+juiste     >>>           13 winnaars  >>>
         14.630,00 euro
5 juiste     >>>          371 winnaars  >>>           1.025,00 euro
4 juiste     >>>    18.486 winnaars  >>>                 25,70 euro
3 juiste     >>> 302.644 winnaars  >>>                    2,50 euro

Een nieuw formulier, maar voortzetting van oude gewoontes... we behaalden deze keer twee keer één puntje...nuja op hoop van beterschap zullen we maar zeggen zeker.

Deze week geen voetbal, want de playoffs beginnen in principe volgend weekend (als alles verloopt zoals gepland dan toch) maar aangezien een aantal voetbalploegen blijkbaar liever punten winnen op de rechtbank dan op een voetbalveld weet je niets meer da dag van vandaag...

Maar natuurlijk is er nog heel wat andere sport dan de voetbalsport. En dat zullen we deze zondag geweten hebben want mijn televisie zal overuren presteren morgen zondag.

Jerome.jpgAlles begint reeds met de opening van het formule 1-seizoen morgenvroeg met de grote prijs van Australië. Een voor de Belgen zeer speciale GP aangezien onze landgenoot Jérôme D'Ambrosio aan het stuur van, een Virgin-Cossworth de startgrid heeft gehaald en als allerlaatste op de startgrid aan zijn eerste grote prijs in de Formule 1 begint. Uiteraard duimen we voor hem en gaan we de race volgen.
Ook jullie kunnen de race rechtstreeks op televisie volgen via VT4 vanaf 0740 uur.

Chris VDA.jpgNadien kijken we natuurlijk zoals elke week "De zevende dag" met bijzondere aandacht voor mediawatcher Chris Van den Abeele.
Een man die we op een zeer gelukkig ogenblik op een zeer spontane manier leren kennen hebben en waar Katrijn zeer veel plezier aan beleeft als absolute fan van zijn presenteerstijl.
En we kunnen zeggen : een klasbak en een groot mens met een zeer sociale geest en een hart van goud.

 


sporza_logo.jpgNa een maaltijd starten we onze zondagnamiddag met een rechtstreekse wedstrijdreportage van Gent-Wevelgem, wedstrijd die sedert vorig jaar op de zondag voor de Ronde van Vlaanderen geprogrammeerd staat in plaats van de woensdag na de Ronde....Hij behoort nu tot de verzameling van de wedstrijden die valt onder de gemeenschappelijke noemer van de Flanders Classics. Wie wordt de opvolger van de Bernard Eisel  ?
Ook jullie kunnen de race rechtstreeks op televisie volgen via Canvas vanaf 1400 uur.

 

zomertijd.jpgLet op :

alle uren die vermeld werden in deze posting  zijn vermeld op basis van het zomeruur want deze nacht gaan we met zijn allen ofwel één uur minder slapen (da's in mijn geval duidelijk) ofwel één uur later opstaan.

Twee uur wordt drie uur en daardoor zal het 's morgens weer langer donker zijn maar 's avonds langer licht... en dat laatste maakt het bij goed weer al een stuk aangenamer na de dagtaak. 

showbizzsite.gif

  Ikzelf maak van de gelegenheid gebruik om voor enkele tijd   reclame te maken voor een fantastische website die de showbizz in de meest ruime zin van het woord op de voet volgt. Elk nieuwtje inzake nieuwe CD's of nummers, de uitvoerders, TV-programma's met zijn makers en hun inhoud, evenementen ... alles is er op een mooi ogende wijze te aanschouwen en makkelijk te consulteren. Ik zou zeggen : allen gaan kijken door op het logo bij deze tekst te klikken.
Om nog niet te spreken van de vele wedstrijden die er georganiseerd worden en waar prachtige prijzen mee te winnen zijn. Ik kan er over meespreken. 

Nieuws volgen in deze tijd is een absolute must. de redactie.gifTijdens het lezen van deze posting zijn er ongetwijfeld alweer nieuwsberichten die belangwekkende zaken weergeven. Nieuws dat je absoluut niet mag missen.
Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken....
.  

 

Een fijne en een aangename weekendverderzetting gewenst. 

22:27 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.